Δευτέρα, 13 Απριλίου 2015 23:02

Ακαδημία του Ολυμπιακού και πάλι στη Σύρο;

Σε αρκετά προχωρημένο στάδιο βρίσκονται σύμφωνα με πληροφορίες μας οι συζητήσεις του ΑΟ Σύρου με υπεύθυνους των Ακαδημιών του Ολυμπιακού Πειραιώς για ενδεχόμενη συνεργασία σε επίπεδο τμημάτων υποδομών.

Το επιτυχημένο πέρασμα του Ολυμπιακού από τη Σύρο (συνεργασία με τότε Ολυμπιακό Σύρου νυν Αίαντα) δεν έχει ξεχαστεί από κανέναν στο νησί, αφού η τότε συνεργασία είχε αποφέρει στο Συριανό ποδόσφαιρο πολλά από τα σημερινά ταλέντα, που σήμερα αγωνίζονται ακόμα και σε ομάδες του κέντρου.

Ο άνθρωπος που κινεί τα νήματα σε αυτή τη συνεργασία δεν είναι άλλος από τον γνωστό για τα φιλοολυμπιακά αισθήματα που τρέφει, Πρόεδρος του ΑΟ Σύρου Γιώργος Φώσκολος.

Ο ισχυρός άνδρας στο παρελθόν του ΑΟΣ έχει διατελέσει με ιδιαίτερα μεγάλη επιτυχία πρόεδρος της ΠΕΦΟ Σύρου και έχει διασυνδέσεις με την Πειραϊκή ΠΑΕ, πράγμα που του δίνει ένα αβαντάζ στις διαπραγματεύσεις.

Οι πληροφορίες μας λένε ότι υπάρχουν ήδη κάποιες συναντήσεις στην Αθήνα, ενώ η ατζέντα περιέχει επίσκεψη τον Ιούνιο στη Σύρο από τον Υπεύθυνο Ακαδημιών του Ολυμπιακού Γιώργο Αμανατίδη, ο οποίος σε συνάντηση που είχαμε στο Πανκυκλαδικό της Μήλου μας είχε δηλώσει τον ενδιαφέρον που υπάρχει από την πλευρά του Ολυμπιακού για συνεργασία με ακαδημίες στις Κυκλάδες.

AMANATIDIS-MAKARIS

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares