×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 528

Τρίτη, 14 Απριλίου 2015 11:08

Ένας αγώνας, μία σεζόν για τον Πανναξιακό

Τον σημαντικότερο αγώνα της φετινής σεζόν θα δώσουν τα κορίτσια της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Πανναξιακού την Τετάρτη στο ΔΑΚ καθώς μετά την ήττα στην Κυψέλη από τον Παναθηναϊκό βρίσκονται με την πλάτη στον τοίχο και θέλουν μόνο νίκη για να ελπίζουν σε τελικό.

Μετά από την ήττα με 3-1  σετ στην έδρα του Παναθηναϊκού την Μ. Τετάρτη και την άσχημη εμφάνιση της ομάδας, ο Πανναξιακός ανασυγκροτεί τις δυνάμεις του και καταστρώνει «σχέδιο ανατροπής» του σε βάρος του σκορ και με όπλο την καυτή έδρα της Νάξου θα επιχειρήσει να κάνει την ανατροπή.

Οι αθλήτριες της ομάδας της Νάξου καλούνται να αποδείξουν πως «δεν είναι ελέφαντες» και να νικήσουν τον Παναθηναϊκό στον δεύτερο επαναληπτικό των πλέι-οφ του πρωταθλήματος στην έδρα τους και να μεταφέρουν το άγχος στις αντίπαλες τους σε μια τρίτη αναμέτρηση στην Κυψέλη καθώς ο Παναθηναϊκός έχει το πλεονέκτημα έδρας.  Όλα δείχνουν πως το μπλακ-αουτ της πρώτης αναμέτρησης ήταν απλά μία κακή παρένθεση και τα κορίτσια του Ατάνας Πετρόφ πάνε με άριστη ψυχολογία να ισοφαρίσουν το σκορ και να διεκδικήσουν μία θέση στον τελικό του πρωταθλήματος κάνοντας την πολυπόθητη ανατροπή.

Ο προπονητής της ομάδας με διπλές προπονήσεις δοκιμάζει νέα σχήματα και προσπαθεί να προσαρμόσει την ομάδα σε νέο σύστημα όπου θα ξεμπλοκάρει το όποιο άγχος των αθλητριών του και να εξουδετερώσει τα ατού των αντιπάλων.

Στο πλευρό της ομάδας θα βρίσκεται όπως πάντα ο φίλαθλος κόσμος της Νάξου και σε ένα κατάμεστο ΔΑΚ είναι σχεδόν βέβαιο πως ο Πανναξιακός θα παίζει με παίκτη παραπάνω.

Η αναμέτρηση είναι προγραμματισμένη για την Τετάρτη 15 Απριλίου 2015, θα ξεκινήσει στις 18:00 το απόγευμα και θα καλυφθεί τηλεοπτικά σε ζωντανή μετάδοση από την ΝΕΡΙΤ Plus

AFISA PAON PAO

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « ΠΑΟ – Πανναξιακός ΑΟΝ 3-1 [vid] Δεν σκύβει το κεφάλι »

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares