Τρίτη, 14 Απριλίου 2015 20:16

Την πρωτιά του ομίλου ο ΑΟ Μυκόνου [pics]

Την πρωτιά του 2ου ομίλου των αγώνων μπαράζ εξασφάλισε πριν λίγο ο ΑΟ Μυκόνου, ο οποίος επικράτησε με 3-0 του Παμμηλιακού και κλειδώσει την πρωτιά, περιμένοντας έναν εκ των Πανναξιακό ή Πανθηραϊκό στο νοκ άουτ παιχνίδι του ημιτελικού που θα δώσει το εισιτήριο για τον τελικό του πρωταθλήματος.

Η ομάδα του Θεοφύλακτου Παχατουρίδη έπαιξε όσο χρειάστηκε για να φτάσει σε μία άνετη νίκη, που μετά την πρωτιά στην φάση των ομίλων της έδωσε και την πρωτιά στην 2η φάση, επιβεβαιώνοντας απόλυτα αυτούς που υποστηρίζουν ότι διαθέτει βαριά φανέλα και αποτελεί πάντα ένα από τα φαβορί για τον τίτλο.

Νωρίς

Ο ΑΟ Μυκόνου ήταν ο απόλυτος κυρίαρχος στον αγώνα και δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Παμμηλιακό που τράβηξε μία μικρή οδύσσεια για να φτάσει στη Μύκονο και αγωνίστηκε χωρίς τους Δερμετζίεφ και Πάντο. Οι γηπεδούχοι είχαν δύο καλές στιγμές με την έναρξη του αγώνα και μπήκαν σε θέση οδηγού μόλις στο 6ο λεπτό όταν ο Κουκάς με μία ''μαγική'' μπαλιά έβγαλε τον Πανέτα σε πλεονεκτική και ο τελευταίος με την εμπειρία του ξεμαρκαρίστηκε έξυπνα και με την βοήθεια του οριζόντιου δοκαριού έκανε το 1-0 πλασάροντας τον Αϊβαλιώτη, φτάνοντας τα επτά (7) γκολ φέτος που τον φέρνουν τον πρώτο σκόρερ για την ομάδα της Μυκόνου.

Τέλος

Ο Παμμηλιακός έδειχνε να μην έχει απαντήσεις στον αγωνιστικό χώρο και να μην μπορεί να απειλήσει την εστία του Σαραντάκου, με τον Σάντα που θεωρείτε ο πιο επικίνδυνος για τους Μηλιούς να είναι καλά κλεισμένος από τους αμυντικούς των γηπεδούχων, που συνέχισαν να είναι μόνιμα στην επίθεση και να πιέζουν. Το 2-0 που ουσιαστικά έκρινε και το παιχνίδι ήρθε από τον Αμπαδίνη στο 33'. Ο μέσος της Μυκόνου καρπώθηκε λάθος στην άμυνα του Παμμηλιακού, έκανε το 1-2 με τον Μπαλή και από διαγώνια θέση πλάσαρε τον Αϊβαλιώτη γράφοντας το 2-0 του 1ου ημιχρόνου.

Τυπικά

Παρά την προσπάθεια του Παμμηλιακού να κυκλοφορήσει την μπάλα στο 2ο ημίχρονο ο ΑΟ Μυκόνου έδειχνε να είναι και πάλι η πιο απειλητική ομάδα στο γήπεδο, μετουσιώνοντας σε γκολ την υπεροχή του στο 63' με τον Ελ Μπαντρί να σερβίρει παράλληλα στον Μύρτινα που ακολούθησε την φάση και με κοντινό πλασέ έκανε το τελικό 3-0. Στο 74ο λεπτό ο ΑΟ Μυκόνου πετυχαίνει δύο τέρματα με τους Βαλαμούτη και Αμπαδίνη να σημειώνονται σε θέση οφ σάιντ από τον βοηθό Τσιριγώτη. Ο Παμμηλιακός θα μπορούσε να είχε πετύχει το γκολ της τιμής αλλά σουτ στο 81' του Σάντα του Τσιριγωτάκη στο 86' εξουδετερώθηκαν από τον Σαραντάκο.

Διαιτητική τριάδα ήταν οι: Ρούσσος Γ., Βασάλος και Τσιριγώτης.

ΑΟ Μυκόνου (Παχατουρίδης): Σαραντάκος, Ντένις (76′ Κοντιζάς), Αργυρίου, Βαλαμούτης, Μπαλλής, Πανέτας (46′ Ελ Μπαντρί), Μύρτινας, Κουκάς (71′ Δάμαι), Βλαχόπουλος, Αμπαδίνης

Παμμηλιακός (Γκούντζας): Αϊβαλιώτης, Κυρίτσης (75′ Στεφάνη), Πουλάκης (58′ Καμακάρης), Αχμέτ, Σίδερης, Καραπετσάνης, Ατανάσοφ, Τσιριγωτάκης, Σάντα, Καλέσης, Bekojani (58′ Sosoli)

  • Πρώτη συμμετοχή με το ανδρικό τμήμα του Μάρκου Κοντιζά, που είναι από τα μεγάλα ταλέντα των ακαδημιών του ΑΟ Μυκόνου.
  • Το καλύτερο δώρο έκαναν οι συμπαίκτες του με την πρωτιά που πέτυχαν στον Ζανή Κουκά που σήμερα είχε γενέθλια γιορτάζοντας τα 21 του χρόνια.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΔΩ (Νίκος Παπουτσάς)

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares