Τετάρτη, 15 Απριλίου 2015 08:43

4ος αγώνας παλαιμάχων Πανσιφναϊκού

Οι παλαίμαχοι του Πανσιφναϊκού πιστοί στο ραντεβού τους για 4η χρονιά μαζεύτηκαν τη Δευτέρα του Πάσχα στο γήπεδο Γ & Δ Συγγελίδη για τον καθιερωμένο αγώνα τους.

Το σκορ βέβαια σε αυτά τα ματς δεν έχει καμία σημασία αλλά για την ιστορία οι μπλε νίκησαν τους άσπρους με 5-3 και ισοφάρισαν σε 2-2 τις νίκες στις μεταξύ τους αναμετρήσεις.

Οι παλαίμαχοι παρά την ηλικία τους προσέφεραν πλούσιο θέαμα και αντάμειψαν τους δεκάδες φίλους τους που ήρθαν στο γήπεδο για να τους δουν.

Το παιχνίδι διεξήχθη για καλό σκοπό καθώς όπως και τα προηγούμενα χρόνια έτσι και φέτος όλα τα έσοδα του αγώνα θα διατεθούν για τις ανάγκες του Περιφερειακού Ιατρείου Σίφνου.

Οι μπλε από νωρίς έδειξαν το πόσο πολύ ήθελαν τη νίκη σε αυτό το ματς και πίεσαν από το ξεκίνημα του αγώνα. Έτσι το ημίχρονο τους βρήκε να προηγούνται άνετα με σκορ 2-0 με τέρματα των Χουζόυρη και Α Κορακή (Κυρίκου).

Η ομάδα των άσπρων ανασυντάχτηκε στην ανάπαυλα και στο β ημίχρονο παρουσιάστηκε πιο ανταγωνιστική. Κατάφερε να ισοφαρίσει μάλιστα πολύ μέσα σε 10 λεπτά σε 2-2 με κεφαλιές των Μαυρογιάννη και Σιγάλα. Το αριστοτεχνικό σουτ όμως του Φράγκου έκοψε τα φτερά των άσπρων και έβαλε την ομάδα των μπλε ξανά στη θέση του οδηγού. Το σκορ διεύρυνε σε 4-2 ο Κορακής σημειώνοντας το δεύτερό του τέρμα και κάπου εκεί οι μπλε θεώρησαν ότι η νίκη τους ήταν σίγουρη. Οι άσπροι όμως δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη. Πίεσαν και κατάφεραν να μειώσουν το σκορ με πέναλτι που κέρδισε ο Λεμπέσης και εκτέλεσε εύστοχα ο Κάραβος. Το παιχνίδι τότε απέκτησε μια άγρια ομορφιά με τους άσπρους να πιέζουν για την ισοφάριση και τους μπλε να προσπαθούν με αντεπιθέσεις να καθαρίσουν το ματς. Μάλιστα οι άσπροι στο 92 διαμαρτυρήθηκαν έντονα για μη καταλογισμό πέναλτι του Βεντούρη στον Κάραβο και στην αντεπίθεση ο Ατσόνιος (Γιώ τ Αλέκου) σφράγισε τη νίκη των μπλε σημειώνοντας το τελικό 5-3. Το τελικό σφύριγμα βρήκε τους παίχτες των δύο ομάδων αγκαλιασμένους (αλλά και ανακουφισμένους που ολοκλήρωσαν τον αγώνα) δίνοντας ραντεβού για την επόμενη χρονιά για ένα ακόμα συγκλονιστικό παιχνίδι παλαιμάχων.

ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ!!!

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares