Τετάρτη, 15 Απριλίου 2015 14:02

Σαν Θύελλα...1-5‏

Παίζοντας μυαλωμένα και δείχνοντας μεγάλη αποτελεσματικότητα η Θύελλα Καμαρίου, θριάμβευσε με 5-1 επί του άτυχου αντιπάλου της, που έχασε στο 0-0 πέναλτι με τον Παντελαίο και είδε 4 φορές στην επανάληψη τα δοκάρια να του στερούν μία καλύτερη τύχη στον αγώνα.

Για τους νικητές σκόραραν οι Νικολάου με πέναλτι στο 32', Βουλγαράκης στο 41', Αρβανίτης στο 48', αυτογκόλ από κακή απόκρουση του Τετάου και κόντρα στην πλάτη αμυντικού και Φύτρος στις καθυστερήσεις.

Το γκολ του ΑΟΠ στο 87' με πέναλτι ο Γιουρτζίδης.

Διαιτήτευσαν οι κ.κ Νεοκοσμίδης, Β. Ρούσσος και Σ. Μαργαρίτη.

ΤΟ ΑΝΤΙΟ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ

Το χθεσινό ματς ήταν το τελευταίο του Θανάση Δαφερέρα, ενός παίκτη κόσμημα για το Κυκλαδικό ποδόσφαιρο, που αποφάσισε να κρεμάσει τα παπούτσια του.

Σε κλίμα έντονης συγκίνησης ο κόσμος τον αποθέωσε την στιγμή που αντικαταστάθηκε.

Σίγουρα θα λείψει από όλους ο Θανάσης, που για μία εικοσαετία προσέφερε πολλά στο Παριανό ποδόσφαιρο και αποτέλεσε το καλύτερο παράδειγμα για γενιές νεαρών παικτών!

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΑΟ Πάρου (Τριανταφυλλάκος): Τετάου, Κρουσταλάκης, Σταθερός, Τσαντουλής (73'Σαρρής Κ.Π), Παντελαίος, Αρκουλής (58'Σαρρής Κ.), Γιουρτζίδης, Δαφερέρας (58' Σένκα), Ρούσσος, Πετρόπουλος, Σκιαδάς.

ΠΑΓΚΟΣ: Πρίφτης, Λάμπρου, Νίκας, Κληρονόμος

Θύελλα (Διονυσόπουλος): Κρητικός, Ερμάλ, Μπρίτσα, Λυγνός, Νικολάου, Γιαννόπουλος, Βουλγαράκης, Δαμίγος, Αρβανίτης, Φύτρος, Βλαβιανός (65' Φάμπιο).

ΠΑΓΚΟΣ: Καρράς, Αλεφραγκής

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares