Τετάρτη, 15 Απριλίου 2015 21:46

Θριαμβευτικά στον ημιτελικό ο ΑΟ Σύρου

Ο ΑΟ Σύρου νίκησε 4-1 την Άνω Μερά και ετοιμάζει βαλίτσες για τον ημιτελικό περιμένοντας τον αντίπαλο του που θα είναι ένας εκ των Πανναξιακού και Πανθηραϊκού. Ο ΑΟ Σύρου νίκησε 4-1 την Άνω Μερά και ετοιμάζει βαλίτσες για τον ημιτελικό περιμένοντας τον αντίπαλο του που θα είναι ένας εκ των Πανναξιακού και Πανθηραϊκού.

Σκορ και θέαμα από τον Α.Ο. Σύρου… Η ομάδα του Μάκη Βαρθαλίτη αποχαιρέτησε την έδρα της για φέτος στο πρωτάθλημα Κυκλάδων με μια άνετη νίκη με 4-1 επί της Άνω Μεράς. Τώρα πλέον σκέφτεται τον ημιτελικό (με Πανθηραϊκό ή Πανναξιακό) σε ουδέτερο γήπεδο με απώτερο στόχο φυσικά τον τελικό που θα αναδείξει τον φετινό πρωταθλητή.

Σε ένα ιδιαιτέρως χορταστικό ματς δεν είναι υπερβολή να πει κανείς ότι το σκορ μοιάζει… φτωχό αναλογικά με τις ευκαιρίες που χάθηκαν. Ειδικά οι γηπεδούχοι αν ήταν πιο ψύχραιμοι στην τελική προσπάθεια θα μπορούσαν να είχαν πετύχει τα διπλάσια γκολ!

Από την αρχή ο ΑΟΣ μπήκε… φουριόζος δημιουργώντας τη μια ευκαιρία μετά την άλλη. Στο 11’ ο Μανουδάκης με κεφαλιά, μετά από σέντρα του Ραμπαβίλα υποχρέωσε τον Πουλάκη να διώξει εντυπωσιακά σε κόρνερ. Ο βραχύσωμος μέσος των νικητών δυο λεπτά αργότερα έπιασε κεφαλιά στο δοκάρι, ενώ αμέσως μετά ο «Ράμπα» σε τετ α τετ δεν κατάφερε να σκοράρει. Στο 20’ έγινε το 1-0 με υπέροχο σουτ του Ξυγκάκη μετά από φάση διαρκείας στα καρέ των φιλοξενούμενων και στο 23’ ο Άλντο Τσέχου είχε μακρινό σουτ στο δοκάρι. Μετά το 30’ οι Μυκονιάτες άρχισαν να ισορροπούν κάπως το ματς, αφού ως τότε δεν είχαν πάρει… ανάσα και απείλησαν με τον Τουρέ μετά από λάθος του Μπαλόπητα.

Βροχή τα γκολ στο 2ο ημίχρονο

Στην επανάληψη ο ΑΟΣ συνέχισε να είναι ορεξάτος. Με τους Τερόλλη και Παπαδάκη για άλλο ένα ματς να «καταπίνουν» χιλιόμετρα και αντιπάλους και τον Κυριάκο Μανουδάκη σε έναν πιο ελεύθερο ρόλο να κόβει και να ράβει στο κέντρο έκαναν γρήγορα το 2-0. Στο 54’ ο Τερόλλης αν και αμυντικός βρέθηκε στη αντίπαλη περιοχή και με υπέροχο πλασέ διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του. Στο 66’ ο Γκιουράι έχασε μεγάλη ευκαιρία να σκοράρει καθώς δεν μπόρεσε να νικήσει τον Πουλάκη από πολύ κοντά για να έρθει ο Κουκάς στο 70’ να μειώσει μετά από ολιγωρία της άμυνας του ΑΟΣ. Η ομάδα της Σύρου δεν είχε πει όμως την τελευταία της λέξη. Έτσι στο 74’ πάλι με τον Τερόλλη έκανε το 3-1, για να έρθει ο Σαγκινέτος με έξοχο πλασέ δυο λεπτά αργότερα, να βάλει το κεράσάκι στην τούρτα και να δώσει διαστάσεις θριάμβου στη νίκη του ΑΟΣ. Να σημειώσουμε ότι η Άνω Μερά είχε δύο δοκάρια στο 2ο ημίχρονο με τους Τουρέ και Ασημομύτη.

Από τα αξιοσημείωτα της αναμέτρησης η παρουσία (για δεύτερο σερί αγώνα) του δημάρχου Σύρου - Ερμούπολης Γιώργου Μαραγκού, που μάλλον αποδεικνύεται γουρλής για την ομάδα του νησιού του. Χωρίς προβλήματα η διαιτησία των Μενδρινού, Νομικού, Μουτάφη.

Α.Ο.Σύρου (Βαρθαλίτης): Καραμαλίγκας, Καπλάνης (62’ Γκιουράι), Τερόλλη (77’Δημητρακόπουλος), Παπαδάκης, Μουράι, Μπαλόπητας, Μανουδάκης, Τσέχου, Ξυγκάκης, Ραμπαβίλας (46’ Φραγκιάς), Σαγκινέτος

Ανω Μερά (Τζιόβας): Πουλάκης, Κουτσούκος, Δήμα, Τσελάι (55’ Ραπάι), Κεραμιδάς, Μπουμπουρης, Τουρέ, Ντιαέ (λ.τ. 67’ Δήμα), Ασημομύτης (80’ Ελ Πάγια), Κουκάς, Πετράι

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Σαν Θύελλα...1-5‏ ΑΟ Σύρου - Ανω Μερά 4-1 [vid] »

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares