×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 534

Παρασκευή, 17 Απριλίου 2015 23:15

Αντιμέτωποι για 5η φορά [vid]

Για την 6η και τελευταία αγωνιστική των μπαράζ ανάδειξης πρωταθλητή, ο Πανναξιακός υποδέχεται τον Πανθηραϊκό, σε μια αναμέτρηση που θα διεξαχθεί το βράδυ του Σαββάτου 18/04 και ώρα 20:00, στο Δ.Α.Κ Νάξου.

Μπορεί οι δύο ομάδες να έχουν εξασφαλίσει από την προηγούμενη αγωνιστική την παρουσία τους στους ημιτελικούς του πρωταθλήματος, ωστόσο η αναμέτρηση παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον καθώς από το αποτέλεσμά της θα κριθεί ποια ομάδα θα καταλάβει την πρώτη θέση του ομίλου. Επομένως, μετά τη λήξη του ματς θα είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε τα ζευγάρια των ημιτελικών του πρωταθλήματος.
Ο γηπεδούχος Πανναξιακός, για να καταλάβει την πρώτη θέση χρειάζεται μόνο νίκη, αφού τη δεδομένη στιγμή ο Πανθηραϊκός βρίσκεται στην πρώτη θέση με 12 βαθμούς, δύο περισσότερους από την ομάδα της Νάξου. 
Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι οι δύο ομάδες τη φετινή σεζόν έχουν τεθεί αντιμέτωπες τέσσερις φορές, με την αυριανή να είναι η πέμπτη.
Στον αγώνα του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος, ο Πανναξιακός υποδέχθηκε τον Πανθηραϊκό στο Δ.Α.Κ Νάξου, σε μια αναμέτρηση που έληξε ισόπαλη με σκορ 1-1.
 
Οι δύο ομάδες διασταυρώθηκαν και στα ημιτελικά του Κυπέλλου, σε μια αναμέτρηση που έγινε στο Δημοτικό Γήπεδο Καμαρίου και έληξε ισόπαλη χωρίς τέρματα, με τον Πανναξιακό να παίρνει το εισιτήριο για τον τελικό, στη διαδικασία των πέναλτι.
 
 Για τον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος, το αποτέλεσμα ήταν πάλι ισόπαλο, αφού Πανθηραϊκός και Πανναξιακός έμειναν στο 1-1, στην αναμέτρηση που έγινε στο Δημοτικό Γήπεδο Καμαρίου.
 Για την 3η αγωνιστική των μπαράζ, ο Πανθηραϊκός επικράτησε του Πανναξιακού με σκορ 3-0, στο γήπεδο Πανθηραϊκού.
 
 
Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares