Σάββατο, 18 Απριλίου 2015 00:16

Νίκη στο Πανελλήνιο για τις Πρωταθλήτριες

Πρώτη νίκη στην ιστορία σε Πανελλήνιο οι κορασίδες του ΑΟ Πάρου‏ Πρώτη νίκη στην ιστορία σε Πανελλήνιο οι κορασίδες του ΑΟ Πάρου‏

Την πρώτη τους νίκη στην δεύτερη φάση του Πανελλήνιου πρωταθλήματος πέτυχαν σήμερα οι Κορασίδες του ΑΟ Πάρου.

Μετά την ήττα στις λεπτομέρειες στο πρώτο αγώνα με 41-33 από τον Διαγόρα Ρόδου, με την προσπάθεια τους και η απόδοση τους να αφήνει τις ελπίδες ζωντανές ήλθε το δεύτερο ματς με τον Απόλλωνα Χαλκίδας και μαζί η δικαίωση για τα παιδιά του Θ. Καζακίδη.

Πιο συγκεκριμένα μετά από συγκλονιστική προσπάθεια πέτυχαν την πρώτη τους νίκη στα χρονικά σε πανελλήνιο πρωτάθλημα, κερδίζοντας 40-31 την ομάδα της Χαλκίδας. Τα Παριανά κορίτσια πήραν από την αρχή κεφάλι στο σκορ και το κράτησαν μέχρι τέλους με τη νίκη να πανηγυρίζεται έξαλλα από όλους στο βοηθητικό του ΟΑΚΑ, όπου γίνονται οι αγώνες.

Τώρα με την κούραση δεδομένη, αλλά και κάποια προβλήματα μικροτραυματισμών, θα αντιμετωπίσουν αύριο στις 12 την ομάδα του Ηροδότου Κρήτης, με την αποστολή τους να κρίνεται τρομερά δύσκολη, αφού πρόκειται για μία από τις καλύτερες ομάδες στην Ελλάδα στην κατηγορία της.

Η ομάδα της Κρήτης έχει πολύ υψηλές βλέψεις, ακόμα και για την κορυφή, αφού πέρυσι τερμάτισε στη δεύτερη θέση. Σε κάθε περίπτωση πάντως τα κορίτσια του ΑΟΠ μόνο κερδισμένα μπορούν να βγουν από την πρωτόγνωρη αυτή εμπειρία που βιώνουν.

Η Σύνθεση στο σημερινό παιχνίδι ήταν: Καλακώνα Βασιλική 15, Βεντούρη, Φλέσσα -Δρακάκη 4, Δαφερέρα, Καλακώνα Μαρία 18, Μπαρμπαρή, Νίκα,Καλακώνα Αγγελ., Καλακώνα Βαρβ., Ιωαννίδου, Δούζα

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares