Σάββατο, 18 Απριλίου 2015 00:40

Μάκης Πούλος: Αναβαθμίσαμε τις ακαδημίες [vid]

Σε μία συνέντευξη εφ όλης της ύλης ο τεχνικός και υπεύθυνος ακαδημιών του ΑΟ Μυκόνου Μάκης Πούλος απαντά στα ερωτήματα μας που έχουν να κάνουν με τα τμήματα υποδομής και όχι μόνο... Σε μία συνέντευξη εφ όλης της ύλης ο τεχνικός και υπεύθυνος ακαδημιών του ΑΟ Μυκόνου Μάκης Πούλος απαντά στα ερωτήματα μας που έχουν να κάνουν με τα τμήματα υποδομής και όχι μόνο...

Το παιχνίδι μπαράζ Νέων μεταξύ του ΠΑΣ Νάξου και του ΑΟ Μυκόνου που θα γίνει αύριο Σαββάτο στις 11 στο ΔΑΚ Νάξου θα είναι διαδικαστικού χαρακτήρα, καθώς μετά τη νίκη της Πέμπτης του ΑΟ Μυκόνου επί του Πανθηραϊκού ξεκαθάρισε τις δύο ομάδες που θα συμπληρώσουν την τετράδα του final four.

ΑΟ Μυκόνου, ΑΟ Πάρου, ΠΑΣ Τήνου και ΠΑΣ Νάξου θα διεκδικήσουν το τρόπαιο και ο προπονητής του ΑΟ Μυκόνου Μάκης Πούλος μας μίλησε για την επιτυχία της ομάδας του, που πραγματικά μετά το κακό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα έκανε ένα μεγάλο ντεμπαράζ που την έφερε στα τελικά.

Ο έμπειρος τεχνικός δεν έμεινε μόνο στην επιτυχία της ομάδας Νέων, αφού απάντησε σε μία σειρά από ερωτήματα μας, που αφορούσαν τις ακαδημίες του ΑΟ Μυκόνου και τις πρόσφατες διακρίσεις τους με την ένταξη τους στην οικογένεια των ακαδημιών του Ατρόμητου και την επιλογή τους στις 125 καλύτερες ερασιτεχνικές ακαδημίες της Ελλάδας.

Μάλιστα ο Μάκης Πούλος μετά από ερώτηση μας σχολίασε και τα ημιτελικά του πρωταθλήματος Ανδρών.

Δείτε την ενδιαφέρουσα συνέντευξη

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares