Κυριακή, 19 Απριλίου 2015 01:54

Πρωτιά με υπογραφή Ζώνα

Με έναν εντυπωσιακό Ντέμη Ζώνα ο Πανθηραϊκός νίκησε 1-3 τον Πανναξιακό μέσα στη Νάξο και κατέκτησε την πρωτιά του ομίλου που στα χιαστί παιχνίδια για τον ημιτελικό του πρωταθλήματος τον φέρνει αντιμέτωπο κόντρα στον 2ο του 1ου ομίλου ΑΟ Σύρου.

Οι δύο ομάδες παρουσιάστηκαν με αρκετές απουσίες θέλοντας να προφυλάξουν παίκτες ενόψει των ημιτελικών, γνωρίζοντας ότι οι τέσσερις ομάδες που έχουν φτάσει στα τελικά είναι σχεδόν ισάξιες.

Η ομάδα του Αλέξη Κωνσταντόπουλου ήταν καλύτερη σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, με τον Πανναξιακό να κάνει την προσπάθεια του να μπει στο παιχνίδι όταν μείωσε σε 1-2 και είχε δοκάρι με τον Ευριπιώτη, αλλά τους φιλοξενούμενους στη συνέχεια να σφραγίζουν τη νίκη τους (1-3) την οποία είχαν ευκαιρίες να διευρύνουν ακόμα περισσότερο.

Στα θετικά η παρουσία του κόσμου στις εξέδρες του ΔΑΚ Νάξου που ήταν αρκετός, μεταξύ αυτών και ο Σ.Φ. Πανναξιακού Αθήνας, με το κλίμα όμως να χαλάει προς το τέλος του αγώνα όταν έπεσαν κάποια αντικείμενα στον αγωνιστικό χώρο, με τον διαιτητή της αναμέτρησης κ. Δεληγιάννη να καταγράφει τα πάντα που έγιναν στο φύλλο αγώνα.

Μονόλογος

Ο Πανθηραϊκός μπήκε δυνατά στο παιχνίδι έχοντας 1-2 καλές στιγμές, μέχρι το 12' όπου ο Λεγάκης ανέτρεψε τον Παναγιωτίδη εντός περιοχής με τον κ. Δεληγιάννη να δείχνει την άσπρη βούλα και τον Ζωνα που ανέλαβε την εκτέλεση να κάνει το 0-1. Οι Σαντορινιοί δεν επαναπαύτηκαν στο 1-0 και προσπάθησαν να πετύχουν ακόμη ένα γκολ, με τον Κελίδη να σκοράρει στο 16' αλλά τον Μουτάφη να τον υποδεικνύει σωστά σε θέση οφσάιντ. Προς το τέλος του 1ου ημιχρόνου οι Παναγιωτίδης και Κελίδης αστοχούν από ιδιαίτερα πλεονεκτικές θέσεις τετ α τετ απέναντι στον Τσουκαλά που είπε διπλό όχι.

Κελίδης

Στην επανάληψη ο Πανναξιακός μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και απείλησε από στημένο του αρχηγού Γιώργου Κατσάνη και με τον Ευριπιώτη να μην μπορεί να πιάσει κεφαλιά από πολύ πλεονεκτική θέση. Το παιχνίδι παίρνει φωτιά στην συνέχεια με τον Πανναξιακό να ζητάει ένα πέναλτι στο 52' και στο αμέσως επόμενο λεπτό τον Κελίδη να χάνει το 2ο του τετ α τετ στον αγώνα, ενώ στο 58' έρχεται στο 2ο τέρμα του Πανθηραϊκού με τον Κελίδη αυτή τη φορά να ευστοχεί με την σπεσιαλιτέ του (την κεφαλιά) που έπιασε έπειτα από σέντρα του Βαζαίου και να κάνει το 0-2. Στην αμέσως επόμενη φάση (63') και στην προσπάθεια του να διώξει ο Κελίδης άθελα του και πάλι με κεφαλιά μειώνει σε 1-2 για τον Πανναξιακό όταν την μπάλα στα δίχτυα του Λυγνού.

Σούπερ Ζώνας

Ο Ευριπιώτης χάνει μοναδική ευκαιρία να φέρει στα ίσα το παιχνίδι όταν το σουτ που επιχείρησε στο 63' μέσα από την περιοχή βρήκε στο κάθετο δοκάρι του Λυγνού, με τον Ντέμη Ζώνα να δείχνει την κλάση του στο 72', όταν με μία κούρσα και τους αμυντικούς του Πανναξιακου να τον καταδιώκουν βρέθηκε απέναντι στον Τσουκαλά και κλεισμένος από τρεις αντιπάλους σκόραρε με τακουνάκι, πετυχαίνοντας το 1-3, που σίγουρα αποτελεί ένα από τα γκολ της χρονιάς. Ο Πανναξιακός φωνάζει για ακόμη δύο περιπτώσει για χέρι – πέναλτι με τις φάσεις πάντως να μην είναι ξεκάθαρες. Μετά το 3-1 ο Πανθηραϊκός δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα έχοντας ακόμη μία καλή ευκαιρία με τον Ζώνα στο 80' .

Διαιτητής ήταν ο κ. Δεληγιάννης, με βοηθούς τους Μουτάφη και Νεοκοσμίδη.

Συνθέσεις

Πανναξιακός (Προμπονάς): Τσουκαλάς, Καρελέμογλου, Λεγάκης, Λίκα, Κατσάνης, Χαμηλοθώρης (60' Βαθρακοκοίλης), Ευριπιώτης, Σέμε, Κωτσαρής (46' Ντάσιος), Κούτρος, Κατσούδας.

Πανθηραϊκός (Κωνσταντόπουλος): Λυγνός, Τζορμπατζάκης, Βαζαίος, Νομικός (75' Κωλέτσης), Βλαβιανός, Κωνσταντίνου (84' Παγώνης), Λούκα, Μηνδρινός, Κελίδης, Ζώνας, Παναγιωτίδης (46' Πέκα).

PANNAXIAKOS-PANTHIRAIKOS

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares