Δευτέρα, 20 Απριλίου 2015 02:39

Παραίτηση Χάλαρη από την Θύελλα

Μετά από πολλά χρόνια προσφοράς στην Θύελλα Καμαρίου ο Αντώνης Χάλαρης αποφάσισε να πάψει την παραγοντική του ιδιότητα.

Ο νεαρός παράγοντας με ανακοίνωση του κάνει γνωστούς τους λόγους της παραίτησης του και δηλώνει ότι θα συνεχίσει να προσφέρει στο σωματείο του Καμαρίου.

Αγαπητοί φίλοι του αθλητισμού,

Ήταν το 2010, όταν μια παρέα με πρώτο απ’ όλους μας τον Στέφανο Γεροντάκη, έχοντας ως στόχο να κρατήσει την νεολαία του χωριού που μεγάλωσα και κατοικώ στο γήπεδο και όχι οπουδήποτε άλλου, αποφάσισε την επαναδραστηριοποίηση της Θύελλας Καμαρίου. Όντας το μοναδικό ζωντανό κύτταρο πολιτισμού και αθλητισμού στο χωριό, παρά το νεαρό της ηλικίας μου και του γεγονότος ότι βρισκόμουν στα πρώτα επαγγελματικά μου βήματα, δεν θα μπορούσα να μην συμμετέχω.XALARIS1

Όταν επαναδραστηριοποιήθηκε η ομάδα, δώσαμε όλοι μια υπόσχεση, πως όποιος ασχοληθεί με την πολιτική οφείλει να αποχωρήσει πριν ακόμα εκλεγεί, ώστε η ομάδα να είναι αχρωμάτιστη και όχι το πολιτικό μαγαζάκι κανενός. Κάτι το οποίο με έβρισκε και με βρίσκει ακόμα και σήμερα απόλυτα σύμφωνο. Όμως, η επιθυμία του νέου συμβουλίου το περασμένο καλοκαίρι να υπάρξει μια ομαλή μετάβαση από την προηγούμενη στην νέα διοίκηση, είναι ο λόγος που παρά την εκλογή μου ως Δημοτικός Σύμβουλος Θήρας τον περασμένο Μάιο, δεν αποχώρησα από την ομάδα. 

Έως και σήμερα έχω πάρει πολλές χαρές και συγκινήσεις από την ομάδα και γι’ αυτό, θέλω να ευχαριστήσω ξεχωριστά έναν προς έναν όσους συνυπήρξαμε όλο αυτό το διάστημα στις εκάστοτε διοικήσεις, επίσης τους προπονητές, αλλά και τους ποδοσφαιριστές που πέρασαν από τον σύλλογο. Με όλους όσους προανέφερα, ήμασταν κάτι παραπάνω από φίλοι ή συνεργάτες, έχοντας πάντα σκοπό την πρόοδο της ομάδας. Ήμασταν και είμαστε μια οικογένεια με όλη την σημασία της λέξης. Αυτός είναι ο λόγος που έως τώρα ήμουν ανελλιπώς και με όλες μου τις δυνάμεις δίπλα στην ομάδα όλα αυτά τα χρόνια. Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω για την άψογη συνεργασία μας τους δημοσιογράφους των ΜΜΕ και τους διαχειριστές των ιστοσελίδων.

Στην πορεία όμως αυτή έχω πάρει και πίκρες. Θα ήθελα λοιπόν, να ευχηθώ σε αυτούς που με πίκραναν κατά καιρούς, κυρίως διαιτητές και Ένωση, «καλά μυαλά». Και επιτέλους να αποφασίσουν τί είδους παράγοντες θέλουν ως συνεργάτες, καθώς στο καράβι που λέγεται Κυκλαδίτικο ποδόσφαιρο όλοι έχουμε τις ευθύνες μας για το αν χτυπάει στα βράχια. Όμως αυτά είναι θέματα, όπως για παράδειγμα η καλύτερη λειτουργία του πρωταθλήματος, σχετικά με τα οποία θα εκφράσω τις απόψεις μου στο μέλλον.

Έτσι φτάνουμε στο σήμερα, όπου δυστυχώς πρέπει να πω ότι όλα έχουν ένα τέλος. Με πολλή συγκίνηση ανακοινώνω την αποχώρηση μου από τον σύλλογο, καθώς επίσης και ότι στις επερχόμενες εκλογές δεν θα είμαι υποψήφιος. Η δίψα με την οποία προσφέρουν όλα τα μέλη του τελευταίου συμβουλίου και η αγάπη τους για την ομάδα, μου δημιουργούν τον εφησυχασμό ότι ο σύλλογος είναι πραγματικά σε πολύ καλά χέρια, κάτι που αποδεικνύεται και από την πρόοδο της τελευταίας χρονιάς. Παρά την αποχώρηση μου, θα είμαι στην διάθεση του νέου Δ.Σ. το οποίο πρόκειται να εκλεγεί σε ό,τι χρειαστεί, και θα είμαι πάντα σε επαγρύπνηση όσον αφορά την πρόοδο της Θύελλας Καμαρίου.

Καλή δύναμη σε όλους τους «ήρωες» που ασχολούνται, με το δυσκολότερο ίσως, ερασιτεχνικό πρωτάθλημα της χώρας και καλή και υγιή πρόοδο στις ομάδες μας.

Με εκτίμηση

Αντώνης Γ. Χάλαρης

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares