Δευτέρα, 20 Απριλίου 2015 15:29

Νίκη για Ροστόφ, προβάδισμα η Μπρεστ

Περιορισμένες οι επιλογές από το σημερινό ποδοσφαιρικό κουπόνι. Καταλήγουμε σε τριάδα προτάσεων από Ρωσία, Β' Γαλλίας και Α' Σουηδίας. Ταυτόχρονα, η τρίτη αναμέτρηση μεταξύ Φενέρ / Ούλκερ και Μακάμπι για τα πλέι οφ της Euroleague μας προσφέρει δυνατότητα για στοιχηματισμό.

Στο Betarades.gr μπορείτε να βρείτε τα πάντα για το online στοίχημα προγνωστικά, όπως αναλύσεις αγώνων, βαθμολογίες πρωταθλημάτων, πτώση αποδόσεων και ενδιαφέροντα άρθρα για τη θεωρία του στοιχήματος.

Κερδίζει η Ροστόφ

Ξεκινάμε την τριάδα των ποδοσφαιρικών μας προτάσεων με τον «Άσσο» της Ροστόφ επί της Τορπέντο Μόσχας σε απόδοση 1.95. Μέχρι τις 19 πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος η Ροστόφ μετρούσε μόλις δύο νίκες και ήταν στην τελευταία θέση, όμως απ’ τα μέσα Μαρτίου έχει «αναγεννηθεί» και με τέσσερις νίκες και μία ήττα έχει καταφέρει να βγει απ’ την επικίνδυνη ζώνη, όντας στο +1 απ’ τις τέσσερις τελευταίες ομάδες. Την περασμένη Δευτέρα πέτυχε την τρίτη σερί νίκη της με 2-1 εντός έδρας επί της Σπαρτάκ Μόσχας έχοντας ως μεγάλο πρωταγωνιστή τον Γκριγκορίεφ. Σε αντίθεση με τη Ροστόφ η Τορπέντο Μόσχας δείχνει να χάνει τον έλεγχο την πιο κρίσιμη χρονικά περίοδο έχοντας πάρει μόλις μία νίκη στα επτά τελευταία της παιχνίδια, ενώ την προηγούμενη Δευτέρα δεν μπόρεσε να νικήσει την Τέτεκ Γκρόζνυ εντός έδρας μένοντας στο 0-0. Έχει βρεθεί σε δεινή θέση καθώς είναι πρότελευταία με τρεις βαθμούς λιγότερους απ’ τη Ροστόφ και τα πράγματα θα γίνουν ακόμα χειρότερα αν δεν πάρει τουλάχιστον ένα θετικό αποτέλεσμα στο αποψινό παιχνίδι. Θεωρούμε, πάντως, ότι η Ροστόφ θα... βρει το δρόμο για το τρίποντο.

Όρθια η Μπρεστ στη Χάβρη

Συνεχίζουμε με το «2 DNB» της Μπρεστ μέσα στην έδρα της Χάβρης σε απόδοση 2.10 (DNB ή Ισοπαλία Όχι Στοίχημα: το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας). Το μεγαλύτερο πρόβλημα για τη Χάβρη στη συνέχεια του πρωταθλήματος δεν είναι άλλο από την έλλειψη στόχων. Οι δύο σερί ήττες που είχε κάνει πριν το διπλό επί της Αρλ την προηγούμενη αγωνιστική, την έβγαλαν οριστικά off από τη διεκδίκηση της ανόδου, με αποτέλεσμα να μην υπάρχει ουσιαστικό βαθμολογικό ενδιαφέρον πλέον. Δύσκολη η νίκη της στην έδρα της -μέχρι πρότινος- ουραγού, μπορούσε κάλλιστα και να έχει χάσει, ενώ το χειρότερο όλων για το αποψινό ματς είναι ότι έχασε τον πρώτο σκόρερ της, Λε Μπιχάν.

Πολύ άσχημη εντός έδρας ήττα για τους «μπρεστουά» την προηγούμενη εβδομάδα, εντός έδρας από την Οσέρ, μία άμεση ανταγωνίστριά τους στη μάχη της ανόδου. Η ισοπαλία θα ήταν σίγουρα πιο δίκαιο αποτέλεσμα, αλλά υστέρησε στην τελική προσπάθεια το συγκρότημα του Ντιπόντ κι αποχώρησε με άδεια χέρια. Το θετικό είναι ότι ήρθε ακριβώς το αποτέλεσμα που ήθελε στο χθεσινό ντέρμπι της 4ης Ντιζόν με την 3η Ανζέ, αφού η ισοπαλία της δίνει τη δυνατότητα να πλησιάσει την προνομιούχο τριάδα μόλις στο -1. Βέβαια συμπλήρωσε αισίως τέσσερις σερί αγωνιστικές χωρίς νίκη, με τη μοναδική της στα επτά τελευταία να είναι επί της ουραγού Σατορού.

«Άσσος» για Χέλσινμποργκ

Ολοκληρώνουμε τις ποδοσφαιρικές προτάσεις με τον «Άσσο» της Χέλσινμποργκ επί της Νόρκεπινγκ σε απόδοση 2.00. Ύστερα από δύο ισοπαλίες χωρίς τέρματα με Κάλμαρ εκτός και Φάλκενμπεργκ εντός, η Χέλσινγκμποργκ πήρε την πρώτη της νίκη επικρατώντας εκτός έδρας με 2-1 της Χάλμσταντ με τον Βέντε ν’ ανοίγει το σκορ στο 21΄ και τον Λίντστρομ να «κλειδώνει» τους τρεις βαθμούς στο 72΄. Η ομάδα του Χένρικ Λάρσον είναι προσεκτική και μεστή στην άμυνα, όμως στον προηγούμενο αγώνα της έδειξε για πρώτη φορά επιθετικές «αρετές» στο παιχνίδι της, «στριμώχνοντας» την αντίπαλό της και σκοράροντας τελικώς δύο τέρματα. Μετά το εντός έδρας 1-1 στην πρεμιέρα με την Έρεμπρο, η Νόρκεπινγκ είναι ή του ύψους ή του βάθους, αφού την επόμενη αγωνιστική συνέτριψε με 3-0 τη Χάλμσταντ εκτός έδρας, όμως στο τελευταίο της παιχνίδι γνώρισε τη συντριβή εντός έδρας με 4-0 απ’ την Έλφσμποργκ. Αυτή την αγωνιστική μετέβη στο Χέλσινγκμποργκ για την αναμέτρηση με την τοπική ομάδα, έχοντας ένα καλό ρεκόρ επί των γηπεδούχων. Πιστεύουμε, όμως, ότι η Χέλσινμποργκ αποτελεί το φαβορί για τη νίκη.

Ο πολύτιμος κύριος Σμιθ...

Περνάμε στο μπάσκετ, όπου η μοναδική μας πρόταση έρχεται από την (τρίτη) αναμέτρηση της Μακάμπι με τη Φενέρ / Ούλκερ για τα πλέι οφ της Euroleague, όπου πηγαίνουμε με το Over 13 πόντοι για τον Ντέβιν Σμιθ των Ισραηλινών, σε απόδοση 1.87. Ο Σμιθ είναι ο πολυτιμότερος παίχτης της Μακάμπι καθ’ όλη την διάρκεια της διοργάνωσης 15.3 πόντους ανά αγώνα. Στα πρώτα δύο παιχνίδια στην Πόλη δεν τα πήγε πολύ καλά με 10 και 7 πόντους αντίστοιχα. Πάντως έμεινε στο γήπεδο 31.5 και 29.5 λεπτά οπότε ο κόουτς Γκούντες του έχει απόλυτη εμπιστοσύνη. Σήμερα που η Μακάμπι αντιμετωπίζει τον αποκλεισμό ο Σμιθ θα είναι πιο αναγκαίος από τα προηγούμενα παιχνίδια και θα συμπεριφερθεί πιθανώς σαν ο απόλυτος ηγέτης της ομάδας του. Γενικά ο Σμιθ κάνει καλύτερες εμφανίσεις όταν παίζει στη ΝΟΚΙΑ Arena και το σημερινό όριο των 13 πόντων είναι πεσμένο λόγω των επιδόσεών του στα δύο πρώτα ματς. Επιλογή λοιπόν το Over 13 πόντοι του Ντέβιν Σμιθ.

Επισκεφτείτε το Betarades.gr, διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα previews των αγώνων της ημέρας που περιλαμβάνονται στο κουπόνι πάμε στοίχημα και όχι μόνο, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε έγκαιρα και έγκυρα για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares