Δευτέρα, 20 Απριλίου 2015 20:43

Σας ευχαριστούμε!!!

Ανακοίνωση εξέδωσε η διοίκηση του ΠΑΣ για την μεγάλη του φετινή επιτυχία, η οποία δεν είναι άλλη από την παραμονή του στην μεγάλη κατηγορία των Κυκλάδων.

Μια χρονιά έφτασε στο τέλος της.

Μια χρονιά δύσκολη με πολλές χαρές αλλά και πολλές λύπες.

Ο δρόμος που διαλέξαμε (αυτός της καταξίωσης μας στο ποδόσφαιρο των Κυκλάδων με δικά μας μέσα και στηριζόμενοι κυρίως στα δικά μας παιδιά) δύσκολος και μακρύς Η χαρά όμως του να καταφέρνεις να φτάνεις στο σημείο να θεωρείσαι πλέον ως υπολογίσιμη δύναμη στις Κυκλάδες και να παραμένεις στην μεγάλη κατηγορία δεν συγκρίνεται με τίποτα!

Ο ΠΑΝΣΙΦΝΑΪΚΟΣ Α.Σ. ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ. Μαζί με ομάδες που χρόνια βρίσκονται στο χώρο και προσπάθησαν πολύ όλα αυτά τα χρόνια για την καταξίωση.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους συνέβαλαν στην προσπάθειά μας αυτή. Τους παίχτες μας, τους προπονητές μας, τους χορηγούς μας που βοήθησαν τα μέγιστα ώστε να μπορούμε να συμμετέχουμε στο πρωτάθλημα και φυσικά τον κόσμο μας!

Όλους εσάς που μας στηρίξατε στις νίκες αλλά κυρίως στις δύσκολες στιγμές και στις ήττες!

Σας ευχαριστούμε και σας υποσχόμαστε ότι θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις ώστε τη νέα χρονιά η ομάδα μας να παρουσιαστεί ακόμα καλύτερη!

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!!!!

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares