Τετάρτη, 22 Απριλίου 2015 14:43

Σαν πολυβόλο... ο ΑΟ Σύρου στον τελικό

Ο ΑΟ Σύρου ανέτρεψε τα προγνωστικά και με μία επιβλητική εμφάνιση στο 2ο μέρος κατατρόπωσε τον Πανθηραϊκό τον οποίο κέρδισε με 5-2 και θα είναι η μια από τις δύο ομάδες που θα συμμετάσχει στον τελικό, περιμένοντας έναν εκ των Πανναξιακού και ΑΟ Μυκόνου που συγκρούονται το βράδυ στην Σύρο.

Μετά από συγκλονιστικό παιχνίδι που κρίθηκε στην παράταση, ο ΑΟ Σύρου ήταν η πιο διαβασμένη ομάδα στο γήπεδο, πήγε το παιχνίδι εκεί που ήθελε με τους παίκτες του να ''πετάνε φωτιές'' πετυχαίνοντας τρία γκολ στην παράταση και να γίνονται οι απόλυτοι κυρίαρχοι του αγώνα.

Από την άλλη πλευρά ο Πανθηραϊκός αν και προηγήθηκε δύο φορές δεν έδειξε χαρακτήρα στο να επιβληθεί, με τους περισσότερους από τους παίκτες του να βρίσκονται σε ''δραματική'' μέρα υποκύπτοντας στις ορέξεις του συγκροτήματος του Μάκη Βαρθαλίτη.
O Πανθηραϊκός πήρε νωρίς κεφάλι στο σκορ,όταν από λάθος της άμυνας στο 5' ο Ζώνας μπήκε στην περιοχή και πλάσαρε τον Συριανό.

Και ενώ ο Πανθηραικός με τον αέρα του γκολ και με άξονα τον Κοζανίδη, έδειχνε να ελέγχει το ματς, ο ΑΟ Σύρου ισοφάρισε με σουτ του Μπαλόπιτα στο 18',από σέντρα του Σαγκινέτου.

Οι Σαντορινιοί βρήκαν τρόπο να προηγηθούν πάλι με τον Ζώνα στο 30'που βγήκε στην πλάτη της άμυνας πέρασε και τον Συριανό για το 2-1.

Όμως πριν λήξει το ημίχρονο ο Τερόλη με κεφαλιά σε φάουλ του Μανουδάκη,ισοφάρισε εκ νέου σε 2-2.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Πανθηραικός είχε μεν την εδαφική υπεροχή,αλλά δεν μπόρεσε να σκοράρει,ενώ ο ΑΟΣ με σφικτή άμυνα προσπαθούσε στις αντεπιθέσεις, χωρίς και αυτός να γίνει αποτελεσματικός, με αποτέλεσμα να οδηγηθούμε στην παράταση.

Στο 100' ήλθε η ώρα του Ραμπαβίλα που με σουτ έγραψε το 2-3,ενώ με την έναρξη του δεύτερου μέρους της παράτασης ήλθε η κεφαλιά του Μπαλόπιτα για το 2-4.
Το κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Σαμπάν Μουράι στο 119' όταν με σουτ έκανε το τελικό 2-5, που στέλνει την Συριανή ομάδα στο τελικό του πρωταθλήματος.

Παρά τον βαθμό δυσκολίας του αγώνα και τις πολλές αμφισβητούμενες φάσεις η διαιτησία των Μαραγκού, Ρούσσου Γ. και Μουτάφη ήταν πολύ καλή.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

Πανθηραϊκός (Κωνσταντόπουλος): Ντράλο, Τζωρμπατζάκης, Παναγιωτίδης, Πέκα (105' Κελίδης), Λούκα (50' Παπασταθόπουλος), Φύτρος, Κωνσταντίνου, Μηνδρινός, Κοζανίδης, Ζώνας, Κωλέτσης.

ΑΟ Σύρου (Βαρθαλίτης): Συριανός, Μανουδάκης, Μαραγκός, Παπαδάκης, Τερόλη (91' λ.τ Τσέχου), Μουράι, Καπλάνης (119' Γκιουράι), Μπαλόπιτας, Ξυγκάκης, Ραμπαβίλας, Σαγκινέτος (115' Κόκκαλης).

Περισσότερο ρεπορτάζ από το παιχνίδι σε επόμενες αναρτήσεις μας

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares