Πέμπτη, 23 Απριλίου 2015 01:17

Στον τελικό και ο Πανναξιακός [vid]

Ο Πανναξιακός κέρδισε 0-2 τον ΑΟ Μυκόνου στον ημιτελικό της Σύρου θα είναι η ομάδα που θα ακολουθήσει τον ΑΟ Σύρου στο τελικό πρωταθλήματος Κυκλάδων που θα γίνει την Κυριακή στην Πάρο.

Μόλις στο 1ο λεπτό ο ΑΟ Μυκόνου είχε μοναδική ευκαιρία με τον Βαλαμούτη και δοκάρι στο 23' με τον Πανέτα. Στη συνέχεια χωρίς να παιχτεί σπουδαίο ποδόσφαιρο η ομάδα του Γιώργου Προμπονά χωρίς να πιάσει σπουδαία απόδοση κατάφερε να εκμεταλλευτεί το αριθμητικό πλεονέκτημα που είχε λόγω της αποβολής του Κουκά που στο 28' αντίκρισε την απευθείας κόκκινη κάρτα για αντιαθλητικό μαρκάρισμα στον Λίκα.

Το 1-0 έγινε με γκολ του Κούτρου στο 36' με τον παίκτη του Πανναξιακού να κάνει ατομική ενέργεια και με ένα σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή να σημειώνει το 0-1.

Στο 70' ο Ευριπιώτης καθάρισε το ματς για τον Πανναξιακό όταν μπήκε σφήνα στην άμυνα του ΑΟ Μυκόνου και με προβολή έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα.

Στο 87' ακυρώθηκε γκολ του ΑΟ Μυκόνου ως οφσάιντ, με τους Μυκονιατές να έχουν αρκετά παράπονα από την διαιτησία.

Διαιτητές ήταν οι: Ζαράνης, Νομικός, Αγγέλου.

Συνθέσεις

ΑΟ Μυκόνου (Παχατουρίδης): Σαραντάκος, Τόσκα, Βαλαμούτης, Μπαλλής, Ασλάνι, Αμπαδίνης, Κουκάς, Μύρτινας, Χιλάι (46' Ελ Μπαντρί), Πανέτας, Βλαχόπουλος.

Πανναξιακός (Προμπονάς): Τσουκαλάς, Καρελέμογλου, Ανεβλαβής (55' Καπίρης), Παπανικολάου, Κατσάνης, Χαμηλοθώρης, Ευριπιώτης, Σέμε, Λίκα (84' Ντάσιος), Κούτρος (76' Γαλάνης), Κατσούδας.

Περισσότερα για τον αγώνα σε επόμενες αναρτήσεις μας.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares