Πέμπτη, 23 Απριλίου 2015 19:44

Φώσκολος: Θα πάρουμε το πρωτάθλημα [vid]

Ο πρόεδρος του ΑΟ Σύρου Γιώργος Φώσκολος μετά το τέλος του ημιτελικού Πανθηραϊκός - ΑΟ Σύρου, όπου η ομάδα του πήρε πανηγυρική πρόκριση με 2-5 σε βάρος του Πανθηραϊκού μίλησε στο S.C. δηλώνοντας ότι η ομάδα του θα πάρει τον τίτλο.

Σαφέστατα ικανοποιημένος ο ισχυρός άνδρας του ΑΟΣ απένειμε τα εύσημα στον προπονητή του Μάκη Βαρθαλίτη και στους παίκτες της ομάδας, οι οποίοι όπως τόνισε είχαν καρδιά και πάθος και τα έδωσαν όλα, ακολουθώντας τις οδηγίες του προπονητή τους που τους είχε άριστο πλάνο για το παιχνίδι.

Όσον αφορά τις προβλέψεις του ο κ. Φώσκολος είπε ότι ο ΑΟ Σύρου θα κατακτήσει τον τίτλο βασίζοντας την άποψη του στο γεγονός ότι σημείωσε ήδη μία μεγάλη νίκη κόντρα στο φαβορί για την πρωτιά.

Το ευχαριστώ προς τον κόσμο του Πανναξιακού που υποστήριξε την ομάδα του στον ημιτελικό δεν έλειψε από την μίνι συνέντευξη, με τον κ. Φώσκολο να μιλάει ακόμα και για αδελφοποίηση...

FOSKOLOS-KONSTANTOPOYLOSΤο κλείσιμο της συνέντευξης ήταν εύθυμο με την ατάκα: ''Τα κεράκια στην παναγία τα πήγα'''... δίνοντας συνέχεια στην μικρή άτυπη και πάντα σε καλό επίπεδο κόντρα με τον προπονητή του Πανθηραϊκού κ. Κωνσταντόπουλου, με τον οποίο κιόλας φωτογραφήθηκε, πράγμα που έδειξε και το επίπεδο χιούμορ των δύο ανδρών.

Δείτε την συνέντευξη

 

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares