Σάββατο, 25 Απριλίου 2015 01:12

Αξίζουν το χειροκρότημα

Πέσιμο αυλαίας σήμερα για τον ΑΜΣ Φιλωτίου και τον ΠΑΣ Νάξου, με τις δύο ομάδες να δίνουν ένα ματς δίχως βαθμολογική σημασία στο Δ.Γ. Αγερσανίου.

Οι δύο ομάδες που θα είναι σίγουρα υποψήφιες για το φετινό βραβείο ήθους καλούνται να δώσουν τον τελευταίο τους αγώνα για τη φετινή χρονιά, καταστρώνοντας τα σχέδια τους για την επόμενη από διαφορετικές κατηγορίες μιας και ο ΑΜΣ Φιλωτίου εξασφάλισε την συμμετοχή του στην Α' Κυκλάδων που θα ισχύσει από τη νέα χρονιά.

Οι ''ξεσπιτωμένοι ορεινοί'' που αγωνίζονται εδώ και πολλά χρόνια μακριά από την φυσική τους έδρα θέλουν να δουν κόσμο στο αυριανό παιχνίδι και γι αυτό κάνουν κάλεσμα προς τον κόσμο του Φιλωτίου να βρεθεί στο γήπεδο και να χειροκροτήσει την προσπάθεια των παικτών που πέτυχαν να εδραιώσουν την ομάδα στις 12 κορυφαίες των Κυκλάδων.

Από την άλλη ο ΠΑΣ Νάξου, που γι αυτόν η 2η χρονιά σ το πρωτάθλημα μόνο χρίση μη μπορεί να φανεί στους ανθρώπους της ομάδας, οι οποίοι πλέον μπορούν να ζυγίσουν πράγματα και καταστάσεις και να στραφούν σε έναν σχεδιασμό που θα τους επιτρέψει να στοχεύσουν ψηλότερα.

Καλή ευκαιρία για όλους μας λοιπόν να δούμε σήμερα Σαββάτο 25/4 στις 16:00 ένα όμορφο παιχνίδι στο Αγερσανί.

Άρχων της αναμέτρησης θα είναι ο κ. Νεοκοσμίδης με βοηθούς τους Τσιριγώτη και Μπελίτση.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares