Σάββατο, 25 Απριλίου 2015 13:11

Στο ΔΑΚ Νάξου σήμερα και αύριο το Παίδων – Κορασίδων

Στο ΔΑΚ Νάξου διοργανώνεται αυτό το Σαββατοκύριακο το διασυλλογικό πρωτάθλημα Παίδων και Κορασίδων (14-17)στο στίβο. Παράλληλα θα διεξαχθεί το β΄ τρίαθλο των Παμπαίδων και Παγκορασίδων Β΄ (12-13) καθώς επίσης και αγωνίσματα των παμπαίδων = παγκορασίδων μίνι (9-11).

Μετά το διασυλλογικό πρωτάθλημα συνθέτων το οποίο διεξήχθη στη Μύκονο το περασμένο Σαββατοκύριακο οι σύλλογοι και οι αθλητές τους συγκεντρώνονται στη Νάξο για το τοπικό πρωτάθλημα.

Στους αγώνες θα πάρουν μέρος περισσότερα από 100 παιδιά από τους συλλόγους, Πανναξιακό, Ναξιακό, ΑΜΣ Φιλωτίου, Παμμηλιακό, ΑΟΜυκόνου, Ανδριακό, ΑΟΠάρου και Ήφαιστο Σαντορίνης.

Αναμένεται μεταξύ άλλων να πρωταγωνιστούν στα αγωνίσματα τους οι Λαρετζάκης, Μπαϊράμη, Δάμη από τον Πανναξιακό, Ρέσκα, Μαργαρίτη, Μάτζαυλης από τον Ναξιακό, Μουστάκης από τον ΜΑΣ Φιλωτίου, Χαβάκης, Ζούλια και Ραπανάκη από τον Παμμηλιακό, Νάζου, Λυκούρης και Κωνσταντάρας από τον ΑΟΜυκόνου, Πιπέρας και Σακολάρι από τον Ανδριακό.

Δυναμική θα είναι η παρουσία του νέου συλλόγου, του ΑΟΠάρου με τους Δρακάκη, Πυλόστομο και Δέφτο, ενώ για πρώτη φορά σε αγώνες θα εμφανιστεί το νέο στιβικό σωματείο των Κυκλάδων ο Ήφαιστος Σαντορίνης.

Οι αγώνες ξεκινούν το Σάββατο στις 17:30 και την Κυριακή στις 09:30.

ΣΕΓΑΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

Κατηγορία ΣΤΙΒΟΣ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares