Κυριακή, 26 Απριλίου 2015 17:54

2ος ο Νηρέας στον όμιλο και ελπίζει.

Την νίκη με σκορ 0-3 σημείωσε πριν λίγο στην Σέριφο ο Νηρέας που τον κρατάει στο κόλπο για την παραμονή του στην Α’ κατηγορία Κυκλάδων.

Ο Κασκούτης ήταν για άλλο ένα ματς ο πρωταγωνιστής για τους Ναουσαίους αφού με δύο δικά του γκολ στο φινάλε κάθε ημιχρόνου, έδωσε την πολυπόθητη νίκη στο συγκρότημα του Μιχάλη Παπαδάκη.

SERIFOS NEW 2014Παρόλα αυτά ο ΑΟ Σερίφου είχε την ευκαιρία να προηγηθεί στο 40’ με τον Λιβάνιο Μαρίνο να σημαδεύει το δοκάρι του Βεντουρή.

Ο Νηρέα άνοιξε το σκορ στο 45’ με πλασέ μέσα από την περιοχή του Κασκούτη Δημήτρη. Ο Τσιόπουλος Γιάννης στο 69’ με σουτ έξω από την περιοχή διπλασίασε τα τέρματα των Παριανών και στο 90’ ο Κασκούτης και πάλι έπειτα από ασίστ του Αρκουλή Φραγκίσκου έκανε το τελικό 0-3 περνώντας δυο παίκτες και τερματοφύλακα.

Στο ημίχρονο η διοίκηση του ΑΟ Σερίφου βράβευσε τους ποδοσφαιριστές της Φωκίωνα Γαβριήλ και Παναγιώτη Αντωνάκη οι οποίοι αποσύρθηκαν από την ενεργό δράση, όμως ο μεν Γαβριήλ θα συνεχίσει να προσφέρει στην ομάδα από κάποιο άλλο πόστο ο δε Αντωνάκης θα συνεχίσει εντός γηπέδων ως διαιτητής.

Πλέον ο Νηρέας θα αντιμετωπίσει σε μονούς αγώνες με βαθμολογικά κριτήρια και σε ουδέτερη έδρα τους 2ους του 1ου και 3ου ομίλου Ανδριακό και Καρτεράδο. Ο 1ος της βαθμολογίας παραμένει στην Α’ Κατηγορία ενώ ο 2ος θα «παρακαλάει» να στεφθεί ο Πανναξιακός πρωταθλητής και στα μπαράζ ανόδου στη Γ’ Εθνική.

Πληροφορίες μας λένε ότι ο Καρτεράδος ίσως τελικά να μην συνεχίσει σε αυτή την φάση των μπαράζ παραμονής.

Η τελική βαθμολογία του 2ου ομίλου παραμονής έχει ως εξής…

Διαιτητής ήταν ο κ Ρούσσος Γουίδος με βοηθούς τους κ.κ. Βασάλο Λουκά και Άγγελο Βαρθαλίτη.

ΑΟ Σερίφου: (Ν. Μουστάκας), Γούναρης Κ., Μποφίλιος Ι., Ρεβίνθης Ν., Βαλσαμάκης Κ., Γεροντάρης Ι., Ρώτας Β. (76’ Χρυσολωράς), Μουστάκας Α., Ράμπιας Ι. (80’ Αντωνάκης), Λιβάνιος Μ., Παρίσης Κ., Μονοβάσιος Α. (75’ Γαβριήλ)

Νηρέας: (Μ. Παπαδάκης), Βεντουρής Π., Αρκουλής Φ., Χασάνι Μ., Δελημπαλταδάκης Μ., Μπαρμπαρήγος Π., Χρυσοχός Λ. (70’ Μώτος), Χατζία Α. (84’ Τσενάϊ), Κορτιάνος Α. (78’ Τζανακόπουλος), Κασκούτης Δ., Τσιόπουλος Ι., Ζένελι Ε.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares