Δευτέρα, 27 Απριλίου 2015 13:47

Επιλογές από Γερμανία και Σουηδία‏

Ολοκληρώνονται σήμερα οι αγωνιστικές σε Σούπερλιγκ, Ισπανία, Πορτογαλία και Τουρκία, ωστόσο το Betarades.gr ξεχώρισε τρεις επιλογές από άλλα πρωταθλήματα. Πιο συγκεκριμένα, προκύπτουν τρία σημεία από Γερμανία, Σουηδία και Δανία. Πάμε να δούμε όσα ξεχώρισε και σας προτείνει το Betarades.gr.

Στην ιστοσελίδα μας μπορείτε να ενημερωθείτε για τα πάντα γύρω απ’ το στοίχημα, αλλά και να δείτε βαθμολογίες και στατιστικά απ’ όλα τα πρωταθλήματα. Ανάμεσα σ’ αυτές και η βαθμολογία Κολομβίας, ένα πρωτάθλημα που προστέθηκε προσφάτως στο κουπόνι του ΟΠΑΠ.

Με κάλυψη η Άουε

Ξεκινάμε με τις προτάσεις μας απ’ τη Zweite Liga, εκεί όπου πιστεύουμε στο «Χ2» της Άουε κόντρα στην Μπραουνσβάιγκ σε απόδοση 2.20. Ένα τραγικό λάθος του πορτιέρε Γκικίεβιτς και η γενικότερη μετριότατη εικόνα της Μπραουνσβάιγκ, έφεραν μία αναπάντεχη ήττα στην έδρα της ουραγού Αάλεν. Κατώτερα των περιστάσεων τα «λιοντάρια», είδαν να παίρνει τέλος ένα αήττητο σερί τεσσάρων αγωνιστικών με απολογισμό 3-1-0. Ήταν τεράστιο πλήγμα αυτό για την ομάδα του Λίμπερκενχτ στην προσπάθειά της για να μπει στην τριάδα, αφού πλέον οι ελπίδες της μειώθηκαν δραματικά. Με τέσσερις αγωνιστικές (5 ματς για την ίδια) να μένουν για το φινάλε, έμεινε στο -8 από τις θέσεις ανόδου κι αν δεν νικήσει σήμερα, τότε θα εξανεμιστούν. Στον αντίποδα, η αντεπίθεση παραμονής της Άουε καλά κρατεί, αφού πρόσθεσε και τη ΦΣΒ Φρανκφούρτης στα θύματά της την προηγούμενη εβδομάδα. Τεράστιο τρίποντο για το συγκρότημα του Στίπιτς, που έδειξε ότι το ήθελε περισσότερο, είχε τις καλύτερες φάσεις του αγώνα και δίκαια έφυγε νικήτρια από το γήπεδο. Επρόκειτο μάλιστα για την τρίτη νίκη της στις πέντε τελευταίες αγωνιστικές, όπου έχει μόνο μία ήττα, αλλά δέχτηκε και μόλις ένα γκολ!

Πάμε με τα γκολ στη Δανία

Συνεχίζουμε με την αναμέτρηση της Δανίας ανάμεσα σε Χόμπρο και Μίντιλαντ, όπου επιλέγουμε το Over 2,5 σε απόδοση 1.92.Τεράστιας σημασίας νίκη μέσα στην έδρα της Μπρόντμπι για τους νεοφώτιστους, η οποία και τους βάζει για τα καλά στο κόλπο της Ευρώπης. Ήταν δε το δεύτερο διπλό της Χόμπρο στις τρεις πιο πρόσφατες εξόδους της, αλλά και το πέμπτο τρίποντο στις επτά τελευταίες αγωνιστικές, με αποτέλεσμα να πλησιάσει μόλις στον ένα βαθμό την 5η θέση, η οποία θα "ανοίξει" για το Γιουρόπα Λιγκ σε περίπτωση κατάκτησης του Κυπέλλου από την Κοπεγχάγη. Παράσταση τίτλου θέλει να δώσει απόψε η Μίντιλαντ, καθώς ψάχνει το διπλό που θα τη φέρει αγκαλιά με τον τίτλο, έπειτα και τη χθεσινή ήττα της 2ης Κοπεγχάγης. Βέβαια για να φύγει νικήτρια από το Χόμπρο θα πρέπει να παρουσιαστεί αρκετά βελτιωμένη σε σχέση με την εμφάνιση της προηγούμενης εβδομάδας απέναντι στην ουραγό Σίλκεμποργκ. Έφτυσε... αίμα για να πάρει το τρίποντο και να κάνει το 13/13 στην έδρα της η ομάδα του Ρίντερσχολμ, η οποία πάντως ισοφάρισε το εντός έδρας σχετικό ρεκόρ που είχε η Κοπεγχάγη.

Κερδίζει εύκολα η Γκέτεμποργκ

Φινάλε στις προτάσεις μας με το -1 της Γκέτεμποργκ κόντρα στην Χέλσινγκμποργκ σε απόδοση 2.05 (Το στοίχημα επιβεβαιώνεται σε περίπτωση νίκης της Γκέτεμποργκ με 2 γκολ διαφορά και πάνω.Αν η Γκέτεμποργκ κερδίσει με 1 γκολ διαφορά, τότε μας επιστρέφεται το ποντάρισμα). Η ήττα με 1-0 εντός έδρας στο ντέρμπι με τη Μάλμε ήταν μία κακή παρένθεση για την Γκέτεμποργκ που επέστρεψε στις επιτυχίες επικρατώντας με 2-1 εκτός έδρας της Χάκεν φτάνοντας τις τρεις νίκες σε τέσσερις αγωνιστικές. Δυνατή στην άμυνα, έχει δεχτεί δύο γκολ στα τέσσερα αυτά παιχνίδια και αυτή είναι μία ευχάριστη διαφορά σε σχέση με πέρυσι. Μετά την γκέλα της Μάλμε, έχει την ευκαιρία να περάσει μόνη πρώτη στην κορυφή νικώντας τη Χέλσινγκμποργκ. Στον αντίποδα, η Χέλσινμποργκ ξεκίνησε με δύο «λευκές» ισοπαλίες κόντρα σε Κάλμαρ εκτός έδρας και Φάλκενμπεργκ εντός, ωστόσο συνέχισε με δύο θετικές εμφανίσεις και νίκες με 2-1 εκτός επί της Χάλμσταντ και 3-1 εντός επί της Νόρκεπινγκ. Η ομάδα του Χένρικ Λάρσον παρουσιάζεται καλύτερη παιχνίδι με παιχνίδι, αλλά και πιο «τολμηρή» επιθετικά, κάτι που της έδωσε τις δύο νίκες της, τις δύο τελευταίες εβδομάδες και είναι πολύ πιθανό να καθιερωθεί ένα πιο επιθετικό πλάνο.

Επισκεφτείτε το Betarades.gr, διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα previews των αγώνων της ημέρας που περιλαμβάνονται στο κουπόνι πάμε στοίχημα και όχι μόνο, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε έγκαιρα και έγκυρα για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares