Δευτέρα, 27 Απριλίου 2015 14:49

Έναρξη του Τμήματος Ιστιοσανίδας απο τον Ν.Ο. Σύρου

Έναρξη του Τμήματος Ιστιοσανίδας (Windsurfing) του Ναυτικού Ομίλου Σύρου, με ημερομηνία έναρξης μαθημάτων το Σάββατο 9 Μάιου 2015 στην πανέμορφη ακτή Βούλγαρη στον Φοίνικα.

Στα πλαίσια της προσπάθειας του ΝΟΣ θα λειτουργήσουν τμήματα αρχαρίων και προχωρημένων αθλητών με κυριότερο στόχο την δική σας διασκέδαση στην θάλασσα αλλά και την ανάδειξη του ναυταθλητικού πνεύματος που διέπει τον Όμιλο και το πανέμορφο νησί μας.

Οι αθλητές της σχολής που μελλοντικά θα επιθυμήσουν να προχωρήσουν περεταίρω την σταδιοδρομία τους στο άθλημα της Ιστιοσανίδας θα έχουν την δυνατότητα της στελέχωσης της αγωνιστικής ομάδας του Τμήματος και της συμμετοχής σε αγώνες του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Windsurfκαι eventsπροετοιμασίας άλλων παρεμφερών Clubs υπό την καθοδήγηση του HeadCoach του Τμήματος Κοσμά Ρούσσου αλλά και άλλων γνωστών αθλητών του σπορ των οποίων η παρουσία θα αποτελέσει ευχάριστη έκπληξη για όλους!

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στην γραμματεία του Ομίλου αλλά και στο παρακάτω κινητό τηλέφωνο: 6936.713547.

Κλείστε σήμερα κι’όλας το πρώτο μάθημα γνωριμίας σε τιμή έκπληξη!

Κοσμάς Ν. Ρούσσος

HeadCoachΤμήματος Windsurfing

Κατηγορία ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΑ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares