Τρίτη, 28 Απριλίου 2015 12:02

Συγχαρητήρια μηνύματα στον Πανναξιακό

Ο Πανναξιακός είναι ο άξιος Πρωταθλητής και Κυπελλούχος Κυκλάδων για τη σεζόν 2014 – 2015 και ήδη και τα πρώτα συγχαρητήρια μηνύματα έχουν φτάσει στο email μας.

Τα μηνύματα που θα ακολουθήσουν θα δημοσιεύονται σε αυτό το άρθρο με χρονική σειρά (το πιο πρόσφατο πρώτο).

ΠΑΝΣΙΦΝΑΪΚΟΣ Α.Σ.

Ο Πανσιφναϊκός Αθλητικός Σύλλογος εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια στον Πανναξιακό για την κατάκτηση του πρωταθλήματος των Κυκλάδων. Τους ευχόμαστε οι περαιτέρω στόχοι τους να εκπληρωθούν με επιτυχία.

ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ ΑΟΝ

Ο πρόεδρος και το Δ.Σ. του Πανναξιακού Α.Ο.Ν. εκφράζουν τα θερμά τους συγχαρητήρια στη διοίκηση, το τεχνικό επιτελείο και τους ποδοσφαιριστές του αδελφού σωματείου Πανναξιακού Α.Ο. για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος Κυκλάδων και τους εύχονται καλή επιτυχία στην προσπάθεια τους για άνοδο στη Γ” Εθνική Κατηγορία.

ΑΟ Πάρου

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Ο. Πάρου συγχαίρει τον Α.Ο. ΠΑΝΑΞΙΑΚΟ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος Κυκλάδων και εύχεται καλή συνέχεια στους αγώνες μπαράζ για την άνοδο στη Γ’ Εθνική.

 

ΑΣ Άνω Μεράς

Ο Πρόεδρος, τα μέλη της διοίκησης και οι ποδοσφαιριστές του ΑΣ Άνω Μεράς συγχαίρουμε τον Πανναξιακό για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και του ευχόμαστε να έχει καλή επιτυχία στα μπαράζ ανόδου και ευόδωση των στόχων του.

ΑΜΣ Φιλωτίου

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Αθλητικού Μορφωτικού Συλλόγου Φιλωτίου «Ο ΖΕΥΣ» θα ήθελε να εκφράσει τα θερμά του συγχαρητήρια στη Διοίκηση, στην Τεχνική Ηγεσία και στους αθλητές του Πανναξιακού για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος και του Κυπέλλου της ΕΠΣ Κυκλάδων. Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για μας που αγωνίζονται στην ομάδα που κατέκτησε το Πρωτάθλημα αθλητές από το Φιλώτι και ιδιαίτερα ο αθλητής που πέτυχε το γκολ της ισοφάρισης αγωνίζονταν στην ομάδα μας. Ευχόμαστε σε όλους καλή δύναμη και να έχουν ανάλογη συνέχεια στα μπαράζ.

ΑΟ Μυκόνου

O πρόεδρος, η διοίκηση, οι προπονητές και οι αθλητές όλων των τμημάτων του Α.Ο. Μυκόνου θέλουν να συγχαρούν τον Πανναξιακό για τη κατάκτηση του πρωταθλήματος Κυκλάδων και να του ευχηθούν καλή πορεία στα μπαράζ ανόδου.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares