Δευτέρα, 27 Απριλίου 2015 21:12

Έκλεισε εντυπωσιακά και κλήρωσε για Σίφνο

Με μόλις 1 ισοπαλία και 25-7 συντελεστή τερμάτων ο Πάγος παρέμεινε πανηγυρικά στην Α΄ Κατηγορία κερδίζοντας στην τελευταία αγωνιστική με 9-0 τον αποδεκατισμένο Ανδριακό, που θέλησε να προφυλάξει αρκετούς παίκτες ενόψει των ειδικών μπαράζ για τον καλύτερο δεύτερο.

Ο Κώστας Ρούσσος πέτυχε χατ τρικ, ενώ από δύο τέρματα είχαν οι Κάρολος Ρούσσος και Γιάννης Χούρος. Τα εννέα τέρματα συμπλήρωσαν οι Πρίντεζης και Αναγνωστόπουλος.

Στο ημίχρονο του αγώνα με τον Ανδριακό Ο.Φ., πραγματοποιήθηκε η κλήρωση για τον νικητή του ταξιδιού στην Σίφνο. Το τυχερό νούμερο που κερδίσε είναι το Νο 458 και ανήκει στον κύριο Νικόλαο Χλωρό ο οποίος κερδίζει δύο διανυκτερεύσεις για δύο άτομα, σε ενοικιαζόμενα δωμάτια στο Κάστρο της Σίφνου με πληρωμένα τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια.

Διαιτητές ήταν οι: Μενδρινός, Μαραγκός και Μουτάφης.

Πάγος (Ξενικάκης): Αραγιάννης, Μιχάλοβιτς (59΄ Παράβαλος), Αργυρός (83΄ Καραβέλας), Τρόκα (28΄ Ρούσσος Κ.), Αναγνωστόπουλος, Ρούσσος Γ, Ρούσσος Κ, Πάπιτσης, Πρίντεζης, Χούρος, Ζαφείρας.

Ανδριακός (Μπενάς): Παπουτσής, Γαρύφαλος, Ισλαμάι, Ψαριανός, Γρυμάνης (53’ Μπαβας), Ζαννάκης Β., Γλυνός Α., Γλυνός Μ., Κουλούρης, Τσορντανίδης, Χαφάι.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares