Παρασκευή, 01 Μαΐου 2015 09:46

Για άλλη μια χρονιά στο κορυφαίο επίπεδο.

Η ομάδα του Α.Ο. Ερμούπολης θέλει να συγχαρεί ένα «δικό του παιδί», την Βελούδου Γεωργία, η οποία συνέβαλε τα μέγιστα για να μπορέσει η ομάδα της, η Αγία Παρασκευή να πάρει την άνοδο στην Α2 Γυναικών.

Η Συριανή παίκτρια που έχει αναδειχθεί από τον Ανδρέα Μαύρο, έβαλε την δικιά της πινελιά στο τελευταίο παιχνίδι που αντιμετώπισε την ομάδα της Πεύκης η οποία την είχε νικήσει δύο φορές στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος. Αυτό πείσμωσε την Συριανή παίκτρια και τις συμπαίκτριες της, οι οποίες δεν έριξαν λευκή πετσέτα και κατάφεραν με 3 συνεχόμενες νίκες να πραγματοποιήσουν την ανατροπή, να κατακτήσουν το πρωτάθλημα στην Α΄ΕΣΚΑ Γυναικών και να πάρουν την άνοδο στην Α2 κατηγορία.

Στο τελευταίο ματς μεταξύ των δύο ομάδων, η Αγία Παρασκευή επικράτησε με 63-56 της Πεύκης και η 22χρονη Συριανή
playmaker, ήταν η πρώτη σκόρερ της ομάδας της με 12 πόντους και 1 τρίποντο. Θυμίζουμε ότι πέρυσι, η Βελούδου αγωνιζόταν στην Πεύκη. Συγχαρητήρια Γεωργία, σου ευχόμαστε πάντα επιτυχίες και χαμόγελα στην ζωή σου!

Ευχές θα δώσουμε και στον προπονητής της ομάδας μας, Ανδρέα Μαύρο, ο οποίος θα φορέσει τα γαλανόλευκα για άλλη μια χρονιά και θα αποτελέσει συνεργάτη του Τζώρτζη Διακαιουλάκου του προπονητή της Εθνικής Γυναικών. Ο προπονητής της Συριανής ομάδας θα φύγει από το νησί μας τα ξημερώματα της πρωτομαγιάς για να μπορέσει να ενσωματωθεί άμεσα στην προετοιμασία της Εθνικής που ξεκινάει την ίδια μέρα. Αυτή η κλήση του θα αποτελέσει εμπόδιο στην παρουσία του στο Σαββατιάτικο παιχνίδι, αλλά όπως γνωρίσουμε η Εθνική είναι πάνω από όλους και όλα, είναι αυτή που μας ενώνει!

Αυτή η συμμετοχή θα είναι η 13η για τον Βολιώτη προπονητή, ο οποίος από το διάστημα 11-26 Ιουνίου θα βρίσκεται στα γήπεδα της Ουγγαρίας και της Ρουμανίας.

Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα

Κατηγορία: Γυναικών

Ημερομηνία: 11/6/2015

Τοποθεσία: Ουγγαρία-Ρουμανία

Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Γυναικών (Β 'Ομιλος, Οραντέα)
Οι αναμετρήσεις της Εθνικής μας ομάδας είναι:
12/6 Ιταλία, 13/6 Πολωνία, 14/6 Τουρκία, 15/6 Λευκορωσία.

Ο Ανδρέας Μαύρος ήταν συνεργάτης του Κώστα Μίσσα, το 2009 και το 2010 στις γνωστές επιτυχίες της Εθνικής Νέων Ανδρών, έχει συνολικά 3 πανευρωπαϊκά μετάλλια και έχει συνεργαστεί με ταλαντούχους παίκτες όπως ο Βαγγέλης Μάντζαρης, Κώστας Παπανικολάου, Γιώργος Μπόγρης, Κώστας Σλούκας, Νίκος Παππάς, Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς, Γιάννης Αντετοκούνμπο, Ιωάννης Παπαπέτρου και πολλοί άλλοι.

Η κλήση του για ακόμη μια φορά αποδεικνύει τον επαγγελματισμό του, το υψηλό επίπεδο της προπονητικής που διαθέτει και την αναγνώριση του από όλους τους συναδέλφους τους.

Το διοικητικό συμβούλιο της ομάδας, το υπόλοιπο προπονητικό επιτελείο και οι αθλητές σου εύχονται ολόψυχα καλή επιτυχία και πολλές νίκες!

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares