Παρασκευή, 01 Μαΐου 2015 10:47

Ο Πανναξιακός είναι η ομάδα που…

Ο Πανναξιακός στέφθηκε Νταμπλούχος στις Κυκλάδες και οι φίλοι της ομάδας πετάνε στου εφτά ουρανούς. Πίσω όμως από την επιτυχία του Ναξιακού σωματείου κρύβονται κάποιοι άνθρωποι, που έχουν κάνει κατάθεση ψυχής ώστε αυτή η ομάδα να κρατηθεί σε υψηλό επίπεδο και πολύ περισσότερο να πατήσει γερά στα πόδια της μετά τον υποβιβασμό της στο τοπικό, που για όσους γνωρίζουν καλά συνοδεύεται πάντα από «επώδυνες» καταστάσεις.

Ένας άνθρωπος που έχει προσφέρει πολλά πράγματα τα τελευταία χρόνια είναι ο Βασίλης Φλεριανός, ο οποίος αν και νέος έχει μπει στην διοίκηση του Πανναξιακού, έχει γίνει ένα με τον σύλλογο και αποτελεί έναν ταπεινό στρατιώτη για την ομάδα που λύνει πολλά και απλά προβλήματα που όλοι γνωρίζουμε ότι είναι το Α και το Ω για την εύρυθμη λειτουργία μιας ομάδας.

Χαμηλών τόνων ο κ. Φλεριανός θέλησε να ξεσπάσει και να πανηγυρίσει αναρτώντας στο διαδίκτυο το ακόλουθο μήνυμα που έγραψε ο ίδιος αποτυπώνει ανάγλυφα την πορεία του Πανναξιακού και τα συναισθήματα που γεννά…

Διαβάστε τι έγραψε:

Το πρωταθλημα τελειωσε..Η ιστορια εγραψε Πανναξιακός Α.Ο. Αθλητικό Σωματείο Νταμπλουχος Κυκλαδων 2014-2015!! Πανναξιος Πρωταθλητης και Κυπελλουχος Κυκλαδων!!!

Χωρις να εχει ουδεμια διαιτητικη ευνοια απο κανεναν σε κανεναν ματς ολη τη χρονια...Το αντιθετο ισα ισα το ενιωσε αρκετες φορες μεσα στη χρονια...Ειναι η ομαδα που εδωσε περισσοτερα ματς απο τις αλλες στο Κυπελλο...Ειναι η ομαδα που εφτασε τελικο και κατεκτησε το Κυπελο χωρις να εχει δωσει ενα ματς γηπεδουχος..

Η ομαδα που πηρε ματς do or die με αριθμητικο μειονεκτημα...Η ομαδα που δεχτηκε επιθεση στον παγκο της στον ημιτελικο και δεν ζητησε ουτε διακοπη αγωνα ουτε εβγαλε ανακοινωσεις δυσφιμισης... Η ομαδα που στον τελικο κυπελου αγωνιστηκε απεναντι σε συριανη ομαδα με συριανους διαιτητες της ακυρωσαν 2 καθαρα γκολ δεν της εδωσαν καθαρο πεναλτι και ειχε την ψυχικη δυναμη να κερδισει στα πεναλτι τοFLERIANOS MIKRH τροπαιο!! Η ομαδα που σε ολη την διαρκεια του πρωταθληματος δεν επαιξε χαλαρα ουτε φιλικα με καμια ομαδα...Η ομαδα που ποτε δεν υποτιμησε καμια ομαδα..Η ομαδα που σεβαστηκε ολους τους αντιπαλους της απο τους πιο δυνατους εως και τους πιο αδυναμους τους οποιους δεν διεσυρε ποτε...Η ομαδα που ειχε προβλημα γηπεδικο ολη τη χρονια...Η ομαδα που κυνηγηθηκε απο αρκετους εντος και εκτος νησιου...Η ομαδα που στις ηττες της εχανε τον υπνο της μαθαινε απο τα λαθη της και γινοταν καλυτερη απο αυτες...Η ομαδα που αρκετοι ειρωνευτηκαν μεσα στην σεζον και δεν απαντησε ποτε εκτος αγωνιστικου τερεν...Η ομαδα που για να φτασει στον τελικο της περασμενης κυριακης εδωσε μεσα σε 9 μερες 3 ματς τελικους με τον τελευταιο να οδηγητε σε 120 λεπτα αγωνα και πεναλτι σε ωρα ακαταλληλη για ποδοσφαιρο...Δεν ειναι η ομαδα που εβγαλε ανακοινωσεις για αλλα σωματεια ουτε ειπε ποτε διαλεξτε που και ποτε και ερχομαστε...Ουτε εγλυψε ΕΠΣ και διαιτησιες....Η ομαδα που δεν ειχε ουτε ενα ευνοικο ορισμο ματς μεσα στην χρονια...Η ομαδα που αγωνιστηκε ξανα σε τελικο μετα το κυπελο του πρωταθληματος απεναντι σε συριανη ομαδα με συριανους διαιτητες εκ των οποιων καποιοι ειχαν και επαγγελματικες σχεσεις με παιχτες αλλης ομαδας...Η ομαδα που εδειξε ψυχη σε ολα τα ματς...Η ομαδα που ηταν οικογενεια σε ολα τα επιπεδα....Η ομαδα που παλεψε παντα ΜΟΝΟ εντος αγωνιστικου χωρου και εφτασε δικαια στην κορυφη των Κυκλαδων...Η ομαδα μας φετος διδαξε ΗΘΟΣ εντος αγωνιστικου χωρου και εκτος σε διοικητικο επιπεδο...Διδαξε ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟ...Διδαξε ΣΕΒΑΣΜΟ...Ηταν απλα μια ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ, ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ...Για ολα αυτα ειμαστε ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ...Διδαξαμε το ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟ ΙΔΕΩΔΕΣ σε ολες τις Κυκλαδες...Οσοι λοιπον προσπαθουν να μειωσουν κατι απο αυτο, οσοι προσπαθουν να παρουν τα φωτα απο τους πραγματικους πρωταγωνιστες τους ποδοσφαιριστες και τον προπονητη μας τοτε δυστυχως για αυτους θα χαλανε καραβια λεφτα θα τους φταιει παντα η τυχη τους θα τους φταινε παντα εξωαγωνιστικοι παραγοντες και θα ειναι παντα δευτεροι γεματοι ζηλια και φθονο πισω απο τον ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΤΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΤΟΝ #‎ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟ ...Το μεγαλειο σου ατελειωτο η ιστορια σου η λαμπροτερη η φανελα σου η βαρυτερη....Στιγμες της ΔΟΞΑΣ σου χαρες δικιες μας...Ποσο υπερηφανος θεε μου...Ξανα ευχαριστω ολους μεσα στην ομαδα δημοσια για αυτην την μαγικη χρονια!!!! Επομενο ραντβου στα μπαραζ ανοδου για την Γ Εθνικη...

FLERIANOS KORONI

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares