Σάββατο, 02 Μαΐου 2015 21:19

Μένει και με τη βούλα ο Ράμπα...

Στον Α.Ο. Σύρου με τη… βούλα (και την επόμενη σεζόν) ο Ραμπαβίλας! Στον Α.Ο. Σύρου με τη… βούλα (και την επόμενη σεζόν) ο Ραμπαβίλας!

Πριν καλά - καλά τελειώσει η φετινή αγωνιστική σεζόν ο ΑΟ Σύρου δείχνει τις προθέσεις όσον αφορά αυτήν που έρχεται, αφού σήμερα, με συνοπτικές διαδικασίες προχώρησε στην ανανέωση της συνεργασίας ενός από τα πιο πολύτιμα του όπλα… του Παναγιώτη Ραμπαβίλα.

Του Σταμάτη Καλυμιώτη

«Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν» λέει γνωστή παροιμία! Έτσι και στον Α.Ο. Σύρου παρά το γεγονός ότι είμαστε ακόμα στις αρχές Μαϊου γεμίζουν το «οπλοστάσιό» τους με ποιότητα και αξία. Η συμφωνία με τον Παναγιώτη Ραμπαβίλα ήταν γνωστή εδώ και λίγες μέρες, το μεσημέρι του Σαββάτου έγινε όμως και επίσημα πράξη. Ο 25χρονοςφορ υπέγραψε το συμβόλαιο συνεργασίας για την επόμενη σεζόν παρουσία του προέδρου Γιώργου Φώσκολου και του γραμματέα της ομάδας Πέτρου Ραουζαίου. Οι υπογραφές μάλιστα «έπεσαν» σε δημόσιο χώρο κάτω από έναν λαμπερό ήλιο. Έτσι οι δυο πλευρές θα συνεχίσουν μαζί και μετά το καλοκαίρι ενώ στα σκαριά είναι ακόμα κάποιες κινήσεις που θα δημιουργήσουν ένα πολύ δυνατό σύνολο για τον ΑΟΣ, που παρά την πικρία του για τον τρόπο που χάθηκε το πρωτάθλημα ελπίζει σε ακόμα καλύτερες μέρες!

YPOGRAFH RAMPAYPOGRAFH RAMPA 1

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares