Σάββατο, 02 Μαΐου 2015 23:43

Πανναξιακός – ΑΣΕ Νεωρίου για την κούπα [pics]

Δύο πολύ όμορφους ημιτελικούς για το FinalFourτων Παγκορασίδων παρακολούθησαν οι φίλοι του βόλεϊ που σχεδόν γέμισαν σήμερα το ΔΑΚ Νάξου.

Μεγάλοι νικητές των δύο ημιτελικών ο Πανναξιακός και ο ΑΣΕ Νεωρίου που επικράτησαν με 3-0 σετ απέναντι σε Φοίνικα και ΑΟ Θήρας αντίστοιχα και αύριο θα αναμετρηθούν στον τελικό των 11:00, με τους ηττημένους να παίζουν στον μικρό τελικό που θα γίνει στις 9:00.

Στο πρώτο παιχνίδι ο Πανναξιακός νίκησε τον Φοίνικα με 3-0 (19-25, 15-25, 24-26). Όπλο της ομάδας της Νάξου το σερβίς και οι σωστές επιθέσει, καθώς και το μπλοκ που λειτούργησε τέλεια. Δύσκολο να ξεχωρίσει κανείς κάποια από τις παίκτριες του Πανναξιακού έπιασαν σπουδαία απόδοση με τις Βαληνδρά και Κατερίνη να ξεχωρίζουν, όπως και οι Γεροντή, Κατσάνη, Βόμβα, Αναγνώστου και Ζαζάνη, που έδωσαν άλλο άρωμα στην παρουσία του ταλαντούχου Πανναξιακού. Από τον Φοίνικα που ήταν ανταγωνιστικός στην αρχή των σετ χωρίς όμως την ανάλογη συνέχεια ξεχώρισαν οι: Βαρθαλίτου και Σουμπιτσή.

Πανναξιακός ΑΟΝ (Στεργίου): Πρωτονοταρίου, Κατσάνη, Βαληνδρά, Βαθρακοκοίλη, Βόμβα, Κυριακού, Γεροντή, Σφακιανάκη, Αναγνώστου, Κατερίνη, Φρατζέσκου, Ζαζάνη.

Φοίνικας (Αλτουβάς): Ξαγοράρη Κ., Σουμπιτσή, Γιαλόγλου, Ζαχαρίου, Κολσούλογλου, Χαλβατζή, Βαρθαλίτου, Ξαγοράρη Κατ., Φραγκέδη, Ρωμανού, Φωτεινιά, Ξαγοράρη Β.

Στο παιχνίδι που ακολούθησε ο ΑΣΕ Νεωρίου έκαμψε την αντίσταση του μαχητικού αλλά αγχωμένου ΑΟ Θήρας. Η ομάδα της Σύρου είχε καλύτερη οργάνωση σε άμυνα και επίθεση παίρνοντας μία καθαρή νίκη με 3-0 (25-12, 25-21, 25-19). Για τις Συριανές που έπαιξαν καλό βόλεϊ ανά διαστήματα η Βασιλική Κοκμοτού πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση με τις Νικολέτα Κοκμοτού και Σκουλάτου να αφήνουν καλές εντυπώσεις. Από τον ΑΟ Θήρας πολύ καλές ήταν οι: Αντωνιάδη και η Μπαλόπητα.

ΑΣΕ Νεωρίου (Σκέρτας): Ρούσσου, Στεφάνου, Τζέκα, Κοτσιπετσίδη, Παχή, Κοκμοτού Β., Σκουλάτου, Καραβανά, Παπουτσά, Κοκμοτού Ν., Βαρσάμη.

ΑΟ Θήρας (Σομπώνης): Μοσχονά, Φωτεινού, Παπαδάκη, Μπαλόπητα, Γκινοσάτη, Βασαλάκη, Φιλίτση, Νομικού, Πρέκα, Βυζαντινού, Δαμίγου, Αντωνιάδη.

Φωτογραφίες από τους αγώνες ΕΔΩ

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares