Κυριακή, 03 Μαΐου 2015 23:14

Αυλαία στο Santorini Experience

3η ημέρα εκδηλώσεων του Santorini Experience 3η ημέρα εκδηλώσεων του Santorini Experience

Με τον πιο μαγευτικό τρόπο έπεσε σήμερα η "αυλαία" του Santorini Experience, καθώς η τελευταία μέρα περιελάμβανε το τρέξιμο του μονοπατιού Οίας - Φηρών.

Περίπου 130 συμμετέχοντες όλων των ηλικιών εκμεταλλεύτηκαν τον καλό καιρό και βρέθηκαν στην αφαλάτωση της Οίας από νωρίς το πρωί για να πάρουν μέρος στους αγώνες των πέντε, δέκα και δεκαπέντε χιλιομέτρων σε μία διαδρομή απίστευτης ομορφιάς και μοναδικής θέας κατά μήκος της Καλντέρας.

Όπως και χθες ο δήμαρχος Θήρας κος Νικόλαος Ζώρζος έδωσε την εκκίνηση του αγώνα, ο οποίος άρχισε στις 10:00 με όλους τους αθλητές να ξεκινούν ταυτόχρονα. Φυσικά, όπως και τις προηγούμενες, μέρες νικητές ήταν όλοι όσοι έτρεξαν τη διαδρομή, παίρνοντας αναμνηστικά μετάλλια. Ωστόσο αξίζει να σημειωθεί πως πρώτοι στις διαδρομές τους τερμάτισαν οι Ρούσσος Ανάργυρος (5χλμ), Γείτονας Χρήστος (10χλμ) και Μακρής Νίκος (15χλμ), ενώ στον αγώνα έτρεξαν επίσης ο Παραολυμπιακός αθλητής και πρωταθλητής τριάθλου Χατζήμπεης Γιάννης, αλλά και ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Αντωνίου Κώστας.

Εν κατακλείδι, ελπίδα όλων το Santorini Experience, απ' το οποίο όλοι οι αθλητές που πήραν μέρος έφυγαν με τις καλύτερες εντυπώσεις, να καθιερωθεί και να γίνει θεσμός για το νησί μας και χρόνο με τον χρόνο να γίνεται ακόμα καλύτερο, προκαλώντας παγκόσμιο ενδιαφέρον.

Ραντεβού του χρόνου.

Με τιμή,

Ο Πρόεδρος

Τζούρος Ελευθέριος

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares