Δευτέρα, 04 Μαΐου 2015 08:27

Ο Α.Ο. Σερίφου εύχεται, ευχαριστεί και συγχαίρει

Δελτίο Τύπου εξέδωσε η διοίκηση του Αθλητικού Ομίλου Σερίφου, όπου, εύχεται, ευχαριστεί και συγχαίρει όσους άμεσα ή έμμεσα εμπλέκονται με το ποδόσφαιρο στις Κυκλάδες.

Το Δ.Σ του Συλλόγου μας θέλει να δώσει Συγχαρητήρια στον πρωταθλητή Κυκλάδων Α.Ο. ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟ. Tου ευχόμαστε τα καλύτερα και την άνοδο στην Γ ΄ Εθνική.

Συγχαρητήρια στις ομάδες του ομίλου μας για την παραμονή τους στην Α΄ κατηγορία και καλή τύχη.

Ευχαριστούμε την Ε.Π.Σ. ΚΥΚΛΑΔΩΝ και τον Κο Βαβουλα για την άψογη συνεργασία που είχαμε και όλους τους εμπλεκομένους.

Ευχαριστούμε την Ένωση Διαιτητών Κυκλάδων και τους ευχόμαστε για τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο να είναι υγιείς, πιο αμερόληπτοι και ορθότεροι.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους χορηγούς και όλους όσους προσέφεραν στην ομάδα μας βοήθεια τόσο χρηματική όσο και υλική και θέλουμε να πιστεύουμε ότι θα συνεχίσουν να βοηθούν τη μοναδική αθλητική δραστηριότητα που έχουν τα παιδιά του νησιού μας. Κάτι που με κόπο, μεράκι και αγάπη για το ποδόσφαιρο, μια χούφτα άνθρωποι κατάφεραν να κάνουν πραγματικότητα. Γι αυτό και δεν θα επιτρέψουμε να το χαλάσει κανείς!!!

Επίσης ευχαριστούμε το Δήμο Σερίφου, το Δημοτικό Συμβούλιο, την Περιφέρεια Ν. Αιγαίου και τα ΜΜΕ των Κυκλάδων.

Το μεγαλύτερο ευχαριστώ το λέμε στον φίλαθλο κόσμο της Σερίφου που είναι πάντα δίπλα μας και μας στηρίζει ανιδιοτελώς στα καλά και στα κακά, εντός και εκτός.

Η παρουσία του κόσμου στο γήπεδο μας είναι η καλύτερη επιβράβευση για αυτούς που υπηρετούν και αγαπούν το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο (αθλητές, προπονητές, παράγοντες,) σε αντιδιαστολή μάλιστα με την αναξιοπιστία που έχει κυριεύσει το επαγγελματικό ποδόσφαιρο.
Σε μία εποχή πολλαπλής κρίσης, πρέπει να υπηρετούμε τον αγνό και ποιοτικό αθλητισμό, δίνοντας έτσι στους συμπολίτες μας, μία ανάσα ευχαρίστησης και αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε, ασχέτως αποτελέσματος. Και μόνο που αγωνιζόμαστε είμαστε κερδισμένοι.

Θέλουμε να συγχαρούμε τους ποδοσφαιριστές μας, για την μέχρι σήμερα αγωνιστική τους διάθεση και την προσπάθεια που έκαναν όλη τη χρόνια παρά τις δυσκολίες, Ευχαριστούμε τους προπονητές της ομάδας για τη συμβολή τους.

Καλό καλοκαίρι !!!

Για το Δ.Σ.



    Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                           Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

   Σάββας Ράμπιας                                                                        Δημήτριος Μαγουλάς

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares