Δευτέρα, 04 Μαΐου 2015 11:55

Σπουδαία διάκριση για την Χριστοπούλου στην Πράγα

Στον Μαραθώνιο που διεξήχθη χτες στην Πράγα, η Παριανή μαραθωνοδρόμο Χριστοπούλου Μάγδα έκανε σπουδαία εμφάνιση.

Στην πρώτη της συμμετοχή σε Μαραθώνιο δρόμο η αθλήτριά του Μάριου Φουρναρη, Μάγδα Χριστοπούλου τερμάτισε σε χρόνο 3:54:35 καταλαμβάνοντας την 175η θέση στο σύνολο των 1080 γυναικών που τερμάτισαν, την 29η θέση στην ηλικιακή της κατηγορία και πρώτη από τις δύο Ελληνίδες που μετείχαν στον αγώνα.

Η διαδρομή μαγική, ο καιρός ιδανικός και η Μάγδα ευδιάθετη, συγκεντρωμένη και αγωνιστική σε όλη τη διάρκεια της διαδρομής.

Όπως φαίνεται από τα περάσματα η στρατηγική της κούρσας ήταν επιτυχημένη αφού ανέβαινε συνέχεια στην κατάταξη (στο 5ο χλμ. περάσαμε σε θέση 3.700 σε σύνολο 10.000 δρομέων και στον τερματισμό είμαστε στη θέση 2.444).

Ο προπονητής της κ Φουρναρης θέλει να ευχαριστήσει για τη μεγάλη βοήθεια την Πηνελόπη και τον Μιχάλη Αναγνώστου, τους φίλους Νίκη Χασάπη, Seppo Leinonen, Μαρία Τσουκνίδα, Ανδρέα Ραγκούση, Τάκη Αποστολόπουλο για τη συνεχή υποστήριξη.

Επόμενος στόχος μάλλον η Αθήνα όπου θα προσπαθήσουμε χωρίς την παραμυθένια διαδρομή και τον άριστο καιρό να κάνουμε καλύτερο χρόνο, τόνισε ο κ. Φουρναρης.

Κατηγορία ΣΤΙΒΟΣ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares