Πέμπτη, 07 Μαΐου 2015 12:01

Αγγελής: Δουλέψαμε σωστά, κοντά μας ο κόσμος [vid]

Ο Μιχάλης Αγγελής μιλάει στο sportcyclades.gr για όλους και για όλα (Νταμλ – Ανακοινώσεις – Διαιτησία – Μπαράζ – Προβλήματα – Κόσμο - Μπαράζ) Ο Μιχάλης Αγγελής μιλάει στο sportcyclades.gr για όλους και για όλα (Νταμλ – Ανακοινώσεις – Διαιτησία – Μπαράζ – Προβλήματα – Κόσμο - Μπαράζ)

Ως ποδοσφαιριστής έχει κατακτήσει σχεδόν τα πάντα στις Κυκλάδες, όμως από την τροπαιοθήκη του έλειπε το Νταμπλ που κατέκτησε πρόσφατα από το πόστο του παράγοντα πλέον στην ομάδα που υπηρετεί επί τρεις δεκαετίες.

Ο λόγος για τον Αντιπρόεδρο του Πανναξιακού Μιχάλη Αγγελή, ο οποίος παραχώρησε στο S.C. μία πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη εφ όλης της ύλης.

Ο κ. Αγγελής αναφέρθηκε στην φετινή άκρως επιτυχημένη πορεία του Πανναξιακού, τα όσα προηγήθηκαν και ακολούθησαν στο τέλος του πρωταθλήματος, με τις εκατέρωθεν ανακοινώσεις, τα Μπαράζ ανόδου, για τα οποία ζήτησε την στήριξη του κόσμου, όπως και για τα προβλήματα που αντιμετώπισε και αντιμετωπίζει η ομάδα της Νάξου.

Είδηση από την συνέντευξη βγήκε και αυτή δεν είναι άλλη από την υπόθεση του Κώστα Μανωλά, που έφερε στον Πανναξιακό κάποια χρήματα, τα οποία σύμφωνα με τον κ. Αγγελή θα επενδυθούν για τον σκοπό της γηπεδικής στέγασης του Πανναξιακού.

Να θυμίσουμε ότι ο Πανναξιακός σε συνεργασία με ανθρώπους που περιβάλλουν την ομάδα έχει ξεκινήσει μία προσπάθεια για την εξεύρεση πόρων μέσω χορηγιών, οι οποίες θα βοηθήσουν οικονομικά τον σύλλογο στην διαδικασία των δαπανηρών αγώνων μπαράζ.

Δείτε τι είπε ο Μιχάλης Αγγελής

Κατηγορία ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares