Τρίτη, 19 Μαΐου 2015 19:23

Καλύτερος ο Διαγόρας από τον Πανναξιακό

Μετά το ισόπαλο χωρίς τέρματα αποτέλεσμα (0-0) μεταξύ Κανάρη και Διαγόρα οι προπονητές των δύο ομάδων μίλησαν στην Αλήθεια Χίου.

Ο προπονητής του Κανάρη τόνισε ότι η ομάδα του ήταν κουρασμένη, ενώ έχρησε τον Διαγόρα φαβορί λέγοντας ότι είναι πληρέστερη ομάδα από τον Πανναξιακό. Από την άλλη ο κόουτς του Διαγόρα είπε ότι περίμενε καλύτερο τον Κανάρη, ζήτησε ένα πέναλτι από το παιχνίδι, ενώ χαρακτήρισε πολύ δύσκολο το ματς της Πέμπτης στη Νάξο κόντρα στον Πανναξιακό.

Διαβάστε τι είπαν οι δύο προπονητές στον Δημήτρη Σταυρακάκη:

Χριστόφορος Τσατσαρώνης (προπονητής Κανάρη): «Αξίζουν συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου, που παίζοντας με μια πολύ δυνατή ομάδα κατέθεσαν την ψυχή τους και πήραμε ένα αποτέλεσμα που μας αφήνει ζωντανούς. Ήταν ένα πολύ δυνατό παιχνίδι έτσι όπως εξελίχθηκε. Σίγουρα μας έλλειπε η ενέργεια, δεν είχαμε τρεξίματα. Και το θεωρώ φυσιολογικό μετά από μια επίπονη εβδομάδα με 3 ματς, εντός έδρας με Πυθαγόρα, στην Νάξο μεσοβδόμαδα και τώρα με τον Διαγόρα. Ο Διαγόρας θεωρώ ότι είναι καλύτερος από τον Πανναξιακό, πιο δυνατή ομάδα έδειξε, με καλύτερες επιλογές με πιο πολλές. Σε εμάς σήμερα φάνηκε η κούραση. Δεν μας έκαναν ευκαιρίες, αλλά πατούσαν καλύτερα, δεν μπορούσαμε να βγάλουμε παιχνίδι. Κοιτάμε τώρα τον αγώνα της Τετάρτης στο Καρλόβασι. Κομβικό παιχνίδι για εμάς. Θέλουμε να το κερδίσουμε και μόνο. Μετά υποδεχόμαστε τον Πανναξιακό και εκεί θα τα παίξουμε όλα για όλα εάν έχουμε φυσικά κερδίσει την Τετάρτη».

Θόδωρος Παπαλόπουλος (προπονητής Διαγόρας):«Περιμέναμε ότι θα ήταν δύσκολο παιχνίδι. Νομίζω ότι δικαιούμαστε κάτι παραπάνω από έναν βαθμό. Είχαμε πιο πολλές φάσεις, όχι μεν κλασσικές, αλλά σε σχέση με τον Κανάρη περισσότερες. Έγινε και περίπτωση πέναλτι που δεν δόθηκε, για έμενα ήταν πέναλτι ήταν πάντως στην κρίση του διαιτητή. Καλός είναι και ο ένας βαθμός που πήραμε. Πάμε τώρα στην Νάξο για να παίξουμε σε ένα εξίσου δύσκολο ματς. Τον Κανάρη τον περιμένανε πολύ καλύτερο, από αυτά που είχαμε δει και τις πληροφορίες που είχα. Βέβαια κλειδώσαμε καλά τα ατού του, Ζεράϊ, Κωστάλα, Ατσάλη. Ξέραμε ότι είναι επικίνδυνοι παίκτες, τους περιορίσαμε στο ελάχιστο, για αυτό δεν μπόρεσαν να φανούνε. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου και ευχαριστούμε τον Κανάρη για την φιλοξενία».

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares