Παρασκευή, 22 Μαΐου 2015 01:15

Αγωνία ως το τέλος‏

Το τελικό 2-2 που σφράγισε τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών του Πανναξιακού και του Διαγόρα, όχι μόνο δεν αποφάσισε για τίποτα, αντιθέτως οριστικοποίησε ότι η ασάφεια για την ομάδα που θα ανέβει θα κρατήσει μέχρι το τέλος.

Πανναξιακός και Κανάρης 8 βαθμοί και Διαγόρας 5,ενώ στις δύο αγωνιστικές που απομένουν παίζουν Κανάρης-Πανναξιακός και Διαγόρας-Πυθαγόρας την προτελευταία και Πυθαγόρας - Πανναξιακός, Διαγόρας-Κανάρης την τελευταία.

Θρίλερ με φαβορί τον Πανναξιακό αν δεν χάσει στη Χίο και τριπλή ισοβαθμία, όπου θα πάμε στις διαφορές των γκολ, τα πιο πιθανά σενάρια.

Ο ΑΓΩΝΑΣ

Ήταν ο καλύτερος από όσους έχουμε παρακολουθήσει ως τώρα στο μίνι αυτό πρωτάθλημα.

Ο Διαγόρας ομάδα με προσωπικότητα κοίταξε στα μάτια τους γηπεδούχους, έδειξε αρετές, πάθος και πολλά τρεξίματα σε όλες τις γραμμές.

Ο Πανναξιακός, πλήρωσε τα αμυντικά του λάθη και στο τέλος δεν έδειξε καθαρό μυαλό σε φάσεις που δεν τελείωσε και θα μπορούσαν να του δώσουν το τρίποντο.

Στο δημιουργικό κομμάτι μόνο κατά διαστήματα ικανοποίησε κυρίως από ατομικές προσπάθειες.

Πάντως η προσπάθεια που κάνει αυτή η ομάδα, ξεπερνώντας διάφορα προβλήματα που τις προκύπτουν, έχει συνέχεια και διάρκεια και συνήθως τέτοιες συνεπείς συμπεριφορές στο τέλος δικαιώνονται.

ΠΡΩΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΜΕ ΑΝΑΤΡΟΠΗ

Μόλις στο 3' ο Κατσούδας από αριστερά σημάδεψε με ακρίβεια τον Κούτρο, το έχει κάνει πολλές φορές φέτος, που σκόραρε νωρίς-νωρίς και σκόρπισε ενθουσιασμό στην κερκίδα.

Τα πρώτα 30 λεπτά κύλησαν μοιρασμένα καθώς καμία ομάδα δεν έφτανε με αξιώσεις στην περιοχή τέρματος.

Ο Διαγόρας που ανέβαζε την απόδοση του όσο κυλούσε ο χρόνος, στο 31' σε μία ανύποπτη φάση κέρδισε πέναλτι που αμφισβητήθηκε έντονα .

Ο Κατσάνης έλεγχε την μπάλα που κυλούσε προς τον Τσουκαλά, αλλά ο Παπαδόπουλος με επιμονή κυνήγησε την φάση και συγκρούσθηκε με τον Τσουκαλά.

Πρώτη εντύπωση ήταν πως το σφύριγμα ήταν για επιθετικό φάουλ, αλλά επρόκειτο για υπόδειξη πέναλτι από τον διαιτητή, που ήταν κοντά στην φάση και προφανώς θεώρησε ότι πρώτος ο επιθετικός τσίμπησε την μπάλα.

Δύσκολη φάση που ίσως μας την ξεκαθαρίσει το βίντεο του sportcyclades.

Φτερά στα πόδια των φιλοξενούμενων, σύγχυση στον Πανναξιακό και στο 38' φάουλ από τον Χατζηκυριάκο, βρήκε τον στόπερ, τον Τριλιανό ξεμαρκάριστο πολύ κοντά στην εστία, κεφαλιά κα 1-2,με τον σκόρερ να κάνει τσαλιμάκια στην κερκίδα και να ακούει τα σχολιανά του.

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ

Ρίχνοντας από το 46' στην μάχη ο Γ. Προμπονάς τους Σέμε και Λίκα, ήθελε και τα κατάφερε να τονώσει μεσοεπιθετικά την ομάδα του.

Ο Σέμε έδωσε στήριγμα στο Γαλάνη για να βελτιωθεί το παραγωγικό κομμάτι και Λίκα πρόσθεσε φρεσκάδα κάνοντας πιο απειλητική την ομάδα του.

Όμως την μεγαλύτερη βοήθεια στο Πανναξιακό έδωσε, άθελα του, ο Τριλιανός που πήρε δεύτερη κίτρινη σε ένα άτσαλο μαρκάρισμα του.

Το γήπεδο σταδιακά άρχισε να γέρνει προς την εστία του Βογιατζή,αν και σε καμία περίπτωση ο Διαγόρας δεν έβγαζε από το μυαλό του την αντεπίθεση, χάνοντας μάλιστα μία πολύ καλή ευκαιρία στο 69' όταν ο Βαμβουκλής δεν μπόρεσε από κοντά να σκοράρει και δυσκολεύοντας την άμυνα του Πανναξιακού σε δύο-τρεις ακόμη περιπτώσεις.

Είχε προηγηθεί η μεγάλη ευκαιρία του Κούτρου στο 64,για να φτάσουμε στο 75΄,όταν ο Κώστας Κωτσαρής έκανε δώρο στην ομάδα του για την γιορτή του μία περίτεχνη εκτέλεση φάουλ που κατέληξε με πολλά φάλτσα στα δίκτυα.

Το πανηγύρισε σαν δικό του, αλλά ο Κούτρος παρενεβλήθη στην πορεία της μπάλας, την βρήκε ελάχιστα και χρίζεται εκείνος σκόρερ.

Με την κούραση να είναι εμφανής στους παίκτες του Διαγόρα, ο Πανναξιακός βρήκε αρκετές φορές κενά στην άμυνα στο τελευταίο τέταρτο, είδε τον βοηθό να του κόβει δύο φορές το τε α τετ, νομίζουμε πως τουλάχιστον στην μία δεν υπήρχε οφσάιτ και το ματς έληξε ισόπαλο

Η ΣΦΥΡΙΚΤΡΑ

Η διαιτησία των κκ Βάτσιου, Δημόπουλου, Πρέτζα δεν μας ικανοποίησε.

Χωρίς αποφασιστικότητα ο ρέφερι, έδειχνε να έχει δεύτερες σκέψεις πριν σφυρίξει.

Το κριτήριο δεν ήταν ενιαίο και θα σταθώ στην φάση της ανατροπής, εκτός περιοχής, του Κούτρου από τον τερματοφύλακα Βογιατζή, που είχε κίτρινη κάρτα.

Γιατί δεν βγήκε η δεύτερη αδυνατώ να καταλάβω.

Δεν στέκομαι σε άλλες φάσεις, αλλά οι μέχρι τώρα διαιτησίες των μπαράζ ήσαν άψογες και είχαμε παραπάνω προσδοκίες.

Δεν ήταν σε καλή μέρα το τρίο από την Δυτική Αττική.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ: Τσουκαλάς 7, Καρελέμογλου 7, Γαλάνης 7 [84' Καρούσης], Κατσάνης 6.5, Παπανικολάου 7, Χαμηλοθώρης 6.5 [46 Σέμε 7], Ευριπιώτης 6.5, Κωτσαρής 7.5, Ντάσιος 6.5 [46΄ Λύκα 7.5], Κούτρος 7.5, Κατσούδας 7

ΠΑΓΚΟΣ: Περιστεράκης, Ανεβλαβής Μ., Καπίτης Ν., Ανεβλαβής Π.

ΔΙΑΓΟΡΑΣ Αγ. Παρασκευής: Βογιατζής 7, Μουτζούρης 7, Γκιάτα 7, Βαξεβάνης 6.5, Τριλιανός 6.5, Χατζηκυριάκος 7.5, Μαραγκός 7, Πουλασιχίδης 6.5 [78' Νεζάι], Παπαδόπουλος 7.5 [85' Κουτλής], Βαμβουκλής 7,Φιλιανός 7 [48' Σπάρταλης 7].

hellogreece230x280NAXOS ANTONOPOULOSNAXOS GERMANOS1NAXOS KOYFOPOYLOS 1NAXOS LIARMAKOPOULOSNAXOS MARGARITHS GIATROSNAXOS MOYSTAKIS KOYFOMATANAXOS MPES DESNAXOS PARAVATOS 1NAXOS PITARASNAXOS XOYZOYRHSSYROS NISAKI

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares