Παρασκευή, 22 Μαΐου 2015 13:08

Φώσκολος: Αφήνω τον ΑΟΣ στους «σωτήρες»

Ραγδαίες εξελίξεις τρέχουν τις τελευταίες ώρες στα διοικητικά του φιναλιστ του πρωταθλήματος ΑΟ Σύρου.

Ένα σχήμα επίδοξων παραγόντων, που σύμφωνα με πληροφορίες την περσινή χρονιά υπέσκαψαν την συνοχή της ομάδας με τα γνωστά αποτελέσματα (απώλεια πρωταθλήματος) κάνει το μπάσιμο της ώστε να εκτοπίσει από την προεδρία τον Γιώργο Φώσκολο και την διοίκηση που ουσιαστικά είναι οι πρωτεργάτες που επανέφεραν στα πράγματα την μεγάλη ομάδα της Σύρου.

Μάλιστα όλα αυτά από την στιγμή που ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου έχει ήδη απευθύνει ανοικτό κάλεσμα σε όποιον θέλει να συνεισφέρει και να προσφέρει διοικητικά στον ΑΟ Σύρου.

Πάντως οι εξελίξεις τρέχουν με γρήγορους ρυθμούς και η ανάμειξη τοπικών δημοσιογράφων στο θέμα έχει περιπλέξει ακόμη περισσότερο τα πράγματα… ωστόσο η κατάσταση δείχνει να τείνει προς εκτόνωση αφού η «κολοτούμπα» πάει σύννεφο και από λόγια άλλο τίποτα στην πρωτεύουσα και πολύ πιθανόν να ισχύσει για ακόμη μία φορά το ίδιο, αφού η προεδρία και η διοίκηση ομάδων μάλλον «πέφτει βαριά» για πολλούς που το μόνο που έχουν κάνει στην ζωή τους διοικητικά είναι να πριονίζουν σοβαρές προσπάθειες.

Προς το παρών βάζουμε μία άνω τελεία στο θέμα, αφού πλέον οι προγραμματισμένες για την Κυριακή εκλογές του ΑΟ Σύρου είναι στον αέρα.

Φυσικά η ανακοίνωση του προέδρου του ΑΟ Σύρου Γιώργου Φώσκολου, μοιάζει περισσότερο με κίνηση ΜΑΤ και βάζει τα πράγματα στην θέση τους, αφήνοντας ανοιχτό τον δρόμο στους επίδοξους σωτήρες, όπως χαρακτηρίζει αυτούς που θέλουν να διεκδικήσουν την διοίκηση του ΑΟ Σύρου.

Δείτε την ανακοίνωση

Γιώργος Φώσκολος: «Αποχωρώ και αφήνω τον ΑΟΣ στους «σωτήρες» του»

Με αφορμή δημοσίευμα που κάνει λόγο για παρουσία δεύτερου ψηφοδελτίου στις επικείμενες εκλογές του Α.Ο. Σύρου, ο πρόεδρος της ομάδας Γιώργος Φώσκολος προέβη στην ακόλουθη δήλωση: «Φαίνεται ότι για κάποιους ο ΑΟΣ αποτελεί παιχνίδι εντυπώσεων. Τα δυο τελευταία χρόνια, που βρίσκομαι ως επικεφαλής στη διοίκηση του συλλόγου, ό,τι ενέργειες έχω κάνει είναι πάντα με γνώμονα το καλό της ομάδας. Επίσης πολλές φορές έχω επιδιώξει να μπουν ως παράγοντες, άνθρωποι που εκτιμώ ότι μπορούν να βοηθήσουν. Είμαι οπαδός του ρητού «η ισχύς εν τη ενώσει» και όχι του «διαίρει και βασίλευε». Ίσως σε ορισμένους να μην είμαι αρεστός και να θέλουν να κάνουν μόνοι τους… παιχνίδι. Αφού θεωρούν λοιπόν ότι θα τα καταφέρουν καλύτερα, δηλώνω ότι τους αφήνω το πεδίο ελεύθερο. Ο Α.Ο. Σύρου, κατά τη δική μου άποψη, δεν μπορεί να μπει σε διαδικασία δημοπρασίας. Σε περίπτωση λοιπόν που κατατεθεί και δεύτερο ψηφοδέλτιο, εγώ αποχωρώ και αφήνω τους επερχόμενους «σωτήρες» να προχωρήσουν ακάθεκτοι.»

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares