Σάββατο, 23 Μαΐου 2015 14:31

«Κρατάει» η Άουγκσμπουργκ, προβάδισμα για Ντάλας‏

Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει το σημερινό (23/05) κουπόνι με την ολοκλήρωση των πρωταθλημάτων σε Γερμανία, Ισπανία, Γαλλία και Πορτογαλία. Ξεχωρίζει, επίσης, ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδος, με τον Ολυμπιακό και την Ξάνθη να διεκδικούν το τρόπαιο. Πάμε να δούμε αναλυτικά τις προτάσεις του Betarades.gr, στο οποίο μπορείτε να βρίσκεται προγνωστικά για live στοίχημα κάθε Σάββατο από τις 16:30 έως αργά το βράδυ!

Άουγκσμπουργκ με χάντικαπ

Ξεκινάμε τα προγνωστικά μας από τη Γερμανία και το παιχνίδι Γκλάντμπαχ – Άουγκσμπουργκ, στο οποίο θα πάμε με το χάντικαπ +1 της Άουγκσμπουργκ σε απόδοση 2.00 (+1 Ασιατικό Χάντικαπ: Το στοίχημα επιβεβαιώνεται σε περίπτωση νίκης ή ισοπαλίας της Άουγκσμπουργκ. Αν η Άουγκσμπουργκ ηττηθεί με 1 γκολ διαφορά, τότε μας επιστρέφεται το ποντάρισμα). Μία εκπληκτική σεζόν «κλείνει» σήμερα για τη Γκλάντμπαχ, η οποία αποδίδοντας εντυπωσιακό, και παράλληλα ουσιώδες ποδόσφαιρο κατάφερε να κερδίσει την έξοδό της στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης σεζόν, έχοντας ήδη κατακτήσει την τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα του πρωταθλήματος της Μπουντεσλίγκα. Με τους 66 βαθμούς που έχει συγκεντρώσει μετά το πέρα 33ων αγωνιστικών το συγκρότημα του Φαβρ απέχει μόλις δύο από τη δεύτερη Βόλφσμπουργκ, έχοντας την ευκαιρία να τερματίσει πίσω από την πρωταθλήτρια Μπάγερν Μονάχου.

Από την άλλη, η Άουγκσμπουργκ έχει ουσιαστικά εξασφαλίσει την έξοδό της στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις για πρώτη φορά στην ιστορία της, θα κυνηγήσει, όμως, τη νίκη, η οποία είναι πιθανόν να τη φέρει στη 2η θέση, ανάλογα με το αποτέλεσμα της Σάλκε. Η Γκλάντμπαχ είναι το θεωρητικό φαβορί, αλλά η Άουγκσμπουργκ μπορεί να την κοιτάξει στα μάτια.

Ντάλας με κάλυψη

Συνεχίζουμε με το πρωτάθλημα των ΗΠΑ, από το οποίο προκύπτει ένα από τα πλέον «δυνατά» σημεία της ημέρας. Πρόκειται για το «2 DNB» σε απόδοση 2.15 στον αγώνα Μόντρεαλ – Ντάλας (Draw No Bet ή Ισοπαλία Όχι Στοίχημα: το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας). Με εντυπωσιακό τρόπο σημείωσε την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα η Μόντρεαλ συντρίβοντας με 4-1 εντός έδρας τη Σολτ Λέικ. Οι Καναδοί είναι απ’ το ξεκίνημα στην τελευταία θέση, μιας και έδιναν παιχνίδι ανά… 20ημέρο, λόγω της πορείας τους ως τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ και θέλουν σιγά σιγά να πάρουν τα πάνω τους ώστε να διεκδικήσουν θέση στην πρώτη εξάδα των πλέι οφ.

Από την άλλη, ύστερα απ’ τη μεγάλη της νίκη με 2-1 εντός έδρας επί της Λος Άντζελες, η Ντάλας φιλοξένησε και τη δυνατή Νέα Υόρκη Ρεντ Μπουλς, μένοντας αυτή τη φορά στο 0-0 όμως παρέμεινε στην πρώτη θέση του δυτικού ομίλου. Μεταξύ άλλων διαθέτει την καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος με 17 γκολ και πηγαίνει για το διπλό στο Μόντρεαλ, με τον Κιλ να είναι το μοναδικό της πρόβλημα λόγω τραυματισμού.

«Παλεύει» η Ξάνθη

Από τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος, τώρα, Ολυμπιακός – Ξάνθη, έχουμε ξεχωρίσει το «Χ2» στο ημίχρονο, σε απόδοση 2.00. Οι ερυθρόλευκοι αναζητούν κόντρα στην Ξάνθη το 27ο τρόπαιο της ιστορίας τους, στην 39η παρουσία τους στον τελικό. Την τελευταία δεκαετία δεν έχουν χάσει σε τελικό, αν και τα προηγούμενα δύο τρόπαιο ήρθαν μάλλον δυσκολότερα απ’ όσο περίμεναν. Πρώτα το 2012 με τον Ατρόμητο, του οποίου ο Ολυμπιακός επικράτησε 2-1 στην παράταση και την επόμενη σεζόν (2013) εναντίον του Αστέρα Τρίπολης, επίσης στην παράταση με 3-1 και ενώ νωρίτερα υπήρξαν ντροπιαστικές στιγμές για την ελληνική διαιτησία (χέρι Μανιάτη μπροστά στην εστία, δεν καταλογίστηκε τίποτα). Αυτή τη φορά οι Πειραιώτες δε θέλουν να το κάνουν ντέρμπι, καλούνται όμως να δείξουν την ανωτερότητα τους. Η αλήθεια είναι πάντως, ότι ο Ολυμπιακός κέρδισε λίγες φορές φέτος με άνεση ομάδες σαν την Ξάνθη, οπότε δύσκολα θα δούμε ένα μεγάλο σκορ.

Αν υπάρχει ένας τομέας όπου η Ξάνθη υπερτερεί σήμερα του Ολυμπιακού, αυτός είναι το κίνητρο. Ασύγκριτα ισχυρότερο αυτό της Θρακικής ομάδας, που θα παίξει για πρώτη φορά στην ιστορία της σε τελικό Κυπέλλου και θέλει να γράψει ιστορία. Οι περισσότερες ομάδες της επαρχίας χάνουν στην παρθενική παρουσία τους στον τελικό, ωστόσο υπάρχουν τα παραδείγματα της Καστοριάς (1980) και του ΟΦΗ (1987) για να δίνουν ελπίδα στην ομάδα της Θράκης. Με την αξία της έφτασε στον τελικό, έκανε το «μπαμ» στους «16» αφήνοντας εκτός τον Παναθηναϊκό, ξεπέρασε εύκολα τον διαλυμένο ΟΦΗ στα προημιτελικά και επικράτησε δίκαια του Ηρακλή στα ημιτελικά. Πρόκειται για μια ποιοτική ομάδα απ’ τη μέση και μπροστά, διαθέτει μια εκ των κορυφαίων τετράδων στην Ελλάδα: Σολτάνι, Κλέιτον, Λουσέρο και Καπετάνος. Το σημείο «κλειδί» για την ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου είναι να προηγηθεί στο σκορ. Έχετε υπ’ όψιν σας άλλωστε, ότι επί ημερών του Ρουμάνου έχει προηγηθεί σε 15 παιχνίδια της, χωρίς να χάσει σε κανένα! Μετράει 12 νίκες και τρεις ισοπαλίες.

Κερδίζει η Μάλαγα

Περνάμε στην Ισπανία και το παιχνίδι Μάλαγα – Σεβίλλη, με την επιλογή μας να είναι το «διπλό» σε απόδοση 2.22. Μέχρι πριν δύο μήνες η Μάλαγα κρατούσε «σφιχτά» την 7η θέση του πίνακα. Η αγωνιστική καθίζηση της ομάδας στις τελευταίες 10 αγωνιστικές (1-3-6 το σερί) επέτρεψε στην Αθλέτικ Μπιλμπάο να την προσπεράσει κι έτσι οι «μαλαγκένιος» χρειάζονται επιτακτικά τη νίκη στο σημερινό παιχνίδι, η οποία θα πρέπει να συνοδευθεί από ταυτόχρονη ήττα της Μπιλμπάο. Βέβαια, τα πράγματα μόνο εύκολα δεν είναι, καθώς η Σεβίλλη θα κατεβεί με ανάλογη δίψα για το τρίποντο.

Το πιο κρίσιμο τετραήμερο της φετινής σεζόν ξεκινά σήμερα για τη Σεβίλλη, με την ομάδα του Ουνάι Έμερι να ευελπιστεί ότι το βράδυ της Τετάρτης θα έχει ολοκληρώσει με θριάμβους και τα δύο ανοικτά «μέτωπα». Ξεκινώντας με τα του πρωταθλήματος, το -1 από τη Βαλένθια επιτρέπει στους Σεβιγιάνους να τρέφουν ισχυρές ελπίδες για το «κλέψιμο» της 4ης θέσης. Ταυτόχρονα, την Τετάρτη θα διεκδικήσουν το 4ο Γιουρόπα Λιγκ της ιστορίας τους απέναντι στη Ντνίπρο. Η χρονική συγκυρία επιτάσσει μία σοφή διαχείριση του έμψυχου δυναμικού από τον Έμερι, ο οποίος σκέφτεται να αφήσει στον πάγκο τους Μπέτο, Καρίσο, Μ' Μπιά, Μπανέγα και Μπάκα στο σημερινό ματς, προκειμένου να αποφύγει τον κίνδυνο κάποιας σημαντικής απώλειας πριν τον τελικό της Βαρσοβίας. Ταυτόχρονα, όμως, οι Σεβιγιάνοι θα δώσουν σήμερα το 100% για το διπλό, έχοντας υποστεί μόλις μία ήττα στις τελευταίες 13 αγωνιστικές (8-4-1).

Νίκη με Over για Ολυμπιακό

Ολοκληρώνουμε με μπάσκετ και το παιχνίδι Κόροιβος Αμαλιάδας – Ολυμπιακός, στο οποίο θα πάμε με τον Ολυμπιακό και το Over 148.5 πόντοι, στοίχημα το οποίο παίζεται σε απόδοση 1.95. Σήμερα το απόγευμα στην Αμαλιάδα τελειώνει η πορεία του νεοφώτιστου Κόροιβου, μια πορεία που χαρακτηρίζεται εξαιρετική αφού αν και για πολύ καιρό ήταν στο κυνήγι της παραμονής κατάφερε τελικά να παίξει και σε πλέι-οφ για πρώτη φορά στην ιστορία του συλλόγου. Ο Ολυμπιακός Θα νικήσει και θα κάνει το 2-0 ώστε να ξεκινήσει σύντομα η ημιτελική φάση με τον Άρη. 

Στον πρώτο αγώνα του ΣΕΦ είδαμε καλό μπάσκετ ανά διαστήματα. Ο Ολυμπιακός είχε φυσικά τα φόντα να κάνει και μεγαλύτερο σκορ αλλά ο Σφαιρόπουλος ήθελε να αποφορτίσει τους παίχτες του από το Final-4. Στο καλό μπάσκετ βοήθησε για 30 λεπτά όσο μπορούσε και ο Κόροιβος ο οποίος έβγαινε σε αιφνιδιασμούς συχνά πυκνά αλλά έκανε μονίμως λάθη λες και φοβόταν τον αντίπαλο. Έτσι τέλειωσε με 17 λάθη, τα περισσότερα σε γρήγορη επίθεση με ευκαιρία αιφνιδιασμού. Αυτό που φάνηκε πάντως ήταν ότι ο Ολυμπιακός δεν έχει όρεξη για άμυνα και ότι θα χαρεί και το αποψινό παιχνίδι. Φυσικά το ματς προσφέρεται για διασκέδαση και για τον κόσμο της Αμαλιάδας που θα αποχαιρετήσει την ομάδα της πόλης στην πρώτη και τόσο επιτυχημένη εμπειρία στη μεγάλη κατηγορία του ελληνικού μπάσκετ. Θα πάμε με τη νίκη του Ολυμπιακού και το Over 148.5.. Άλλωστε και στον αγώνα του πρωταθλήματος ο Ολυμπιακός είχε νικήσει 70-87. 

Επισκεφτείτε το Betarades.gr, διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα previews των αγώνων της ημέρας που περιλαμβάνονται στο κουπόνι πάμε στοίχημα και όχι μόνο, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε έγκαιρα και έγκυρα για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares