Σάββατο, 23 Μαΐου 2015 17:54

ΑΟ Πάρου, εκλογές και η επόμενη μέρα.

Στην Κυριακάτικη γενική συνέλευση του ΑΟ Πάρου, όπου θα εκλεγεί και η νέα διοίκηση, δεν αναμένονται αλλαγές και εκπλήξεις.

Τα ίδια σχεδόν άτομα, με μικρές διαφοροποιήσεις θα απαρτίζουν και την νέα χρονιά το συμβούλιο και θα προσπαθήσουν να ανταπεξέλθουν στις αυξημένες δυσκολίες, όχι μόνο στο ποδόσφαιρο, αλλά και σε όλα τα τμήματα του συλλόγου, είτε ανδρικά και γυναικεία, είτε αυτά των υποδομών.

Αυτό που δεν έχει ξεκαθαρίσει είναι το θέμα του προέδρου, καθώς πολλές είναι οι εκδοχές που ακούγονται.

Aν ο Κ. Τσαντάνης δεν μείνει στο πόστο του, η διαδοχή θα είναι εκ των έσω, με 2-3 υποψήφιους, όχι του ιδίου φύλου...

Εκτός από αυτό το θέμα, το καινούριο Δ.Σ θα πρέπει να αποφασίσει για την ανανέωση του κ. Τριανταφυλλάκου, με τις πιθανότητες παραμονής του επιτυχημένου κόουτς να είναι αυξημένες.

Στα θέματα των ακαδημιών ποδοσφαίρου, υπάρχει μεγάλος αριθμός παιδιών, αλλά και οργανωτικά προβλήματα, όπως και ανάγκη για εκσυγχρονισμό νοοτροπίας, πιο ορθολογικές και παιδαγωγικές μεθόδους, καθώς στην εξέλιξη και βελτίωση των τεχνικών προσόντων και της προσωπικότητας των παιδιών, συμβάλλει πλέον η τεχνογνωσία και η εξειδίκευση.

Η προοπτική συνεργασίας με το δίκτυο των ακαδημιών του Ατρόμητου Αθηνών, είναι μία καλή ευκαιρία αρκεί να μην μείνει σε επικοινωνιακό επίπεδο, αλλά να αξιοποιήσει την παροχή επιστημονικών γνώσεων και να προσαρμοστεί εκεί η λειτουργία των ακαδημιών.

Στα υπόλοιπα τμήματα η κολύμβηση που ξεκίνησε εντυπωσιακά, δεν είχε την ανάλογη συνέχεια και πρέπει οι προπονητές να πλαισιωθούν πολύ περισσότερο, καθώς από ένα σημείο και μετά έμειναν μόνοι.

Τα αθλήματα σάλας το μπάσκετ με τις επιτυχίες ειδικά των κορασίδων, αλλά και το βόλεϊ με την συνεχώς πιο αξιόπιστη και σοβαρή παρουσία, θα περιμένουν πρώτα να δουν αν οι περσινοί έφοροι παραμείνουν στις θέσεις τους και πόσοι ακόμα κυρίως γονείς θα βοηθήσουν από κοντά.

Η αναμενόμενη λειτουργία του κλειστού της Μάρπησσας, σίγουρα θα δώσει, σε ένα ποσοστό, καλύτερες προϋποθέσεις.

Τέλος το τμήμα στίβου που τόσο εντυπωσιακά προοδεύει και οργανώνεται, πρέπει να στηριχτεί γιατί έχει την τύχη της παρουσίας της κ. Μ. Τσουκνίδα που έχει το ιδανικό πακέτο γνώσης και διάθεσης.

Η γενική συνέλευση θα γίνει την Κυριακή 24/5 στις 17.00 στην αίθουσα του Αρχιλόχου.

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΝΕΑ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares