Δευτέρα, 25 Μαΐου 2015 13:38

Προβάδισμα για Μίντλεσμπρο και Βίκινγκ‏

Με δεδομένο ότι βρισκόμαστε στις αρχές της εβδομάδας, το σημερινό δευτεριάτικο κουπόνι είναι ιδιαίτερα γεμάτο. Καταλήγουμε σε τέσσερις προτάσεις από Τσάμπιονσιπ, Νορβηγία, Ελβετία και Φινλανδία. Στο μπάσκετ θα μας απασχολήσει η αναμέτρηση Λοκομοτίβ Κούμπαν – Κίμκι για τη VTB League.

Έχει τον τρόπο... η «Μπόρο»

Ξεκινάμε τις πάμε στοίχημα προτάσεις με τον τελικό των πλέι οφ της αγγλικής Τσάμπιονσιπ, προτείνοντας τον «1 DNB» της Μίντλεσμπρο επί της Νόριτς σε απόδοση 2.03 (Draw No Bet ή Ισοπαλία Όχι Στοίχημα: το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας). Υπενθυμίζουμε ότι σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθεί παράταση και -αν χρειαστεί- πέναλτι. Χωρίς να δυσκολευτεί ιδιαίτερα η Μίντλεσμπρο κατάφερε να προσπεράσει το εμπόδιο της Μπρέντφορντ στα ημιτελικά των πλέι οφ ανόδου του πρωταθλήματος της Τσάμπιονσιπ. Το συγκρότημα του Καράνκα σημείωσε δύο νίκες (2-1 εκτός και 3-0 εντός έδρας), παίρνοντας το εισιτήριο για τον σημερινό σπουδαίο τελικό της μίνι διοργάνωσης, όπου θα αντιμετωπίσει την πολύ δυνατή Νόριτς με έπαθλο την άνοδο στο πρωτάθλημα της Πρέμιερ Λιγκ. Πιο δύσκολα από ό,τι περίμενε η Νόριτς κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της Ίπσουϊτς στα δύο ντέρμπι του «Old Farm» που έδωσε, παίρνοντας τελικά το εισιτήριο για τον τελικό των πλέι οφ του πρωταθλήματος της Τσάμπιονσιπ, στον οποίο θα αντιμετωπίσει τη Μίντλεσμπρο. Το συγκρότημα του Νιλ αναδείχθηκε ισόπαλη (1-1) στην έδρα της Ίπσουϊτς, επικρατώντας στην έδρα του με 3-1. Θεωρούμε ότι το κίνητρο είναι μεγαλύτερο για την «Μπόρο», η οποία... απέχει από την Πρέμιερ Λιγκ από το 2009.

Φαβορί η Βίκινγκ

Μετακινούμαστε στη Νορβηγία, όπου επιλέγουμε το «2 DNB» της Βίκινγκ επί της Άαλεσουντ σε απόδοση 1.90. Το μίνι επιτυχημένο σερί της Αάλεσουντ με τρεις νίκες και μία ισοπαλία αποτελεί παρελθόν, αφού ηττήθηκε με 3-1 εκτός έδρας απ’ τη Στρόμσγκοντσετ πέφτοντας στη 12η θέση της βαθμολογίας. Έχει πολλά προβλήματα στα μετόπισθεν δεδομένου και των 20 γκολ που έχει δεχτεί, εκ’ των οποίων όμως τα 15 ήταν εκτός έδρας, ενώ αντίθετα σε τέσσερα παιχνίδια στο γήπεδό της έχει δεχτεί πέντε. Όλο και καλύτερη παρουσιάζεται η Βίκινγκ που μετά το κακό της ξεκίνημα στο πρωτάθλημα παραμένει αήττητη εδώ και πέντε αγωνιστικές με τέσσερις νίκες και μία ισοπαλία, ενώ την περασμένη αγωνιστική έστω και δύσκολα επικράτησε με 1-0 της Σταρτ εντός έδρας. Οι «μαύροι» έκαναν «άλματα» και έχουν φτάσει στην πέμπτη θέση και αρχίζει να γίνεται ολοένα και περισσότερο φανερό ότι φέτος είναι ικανή να επιστρέψει στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

«Άσσος» για Λουκέρνη

Συνεχίζουμε με τον «Άσσο» της Λουκέρνης επί της Ζυρίχης σε απόδοση 2.00. Έχει ανάψει για τα καλά η μάχη της Ευρώπης και το αποψινό παιχνίδι είναι ένα από τα πιο καθοριστικά για ένα από τα δύο ευρωπαϊκά εισιτήρια που περιμένουν κάποιον «μνηστήρα». Θα γίνουν βέβαια δύο εφόσον κατακτήσει το Κύπελλο η Βασιλεία απέναντι στη Σιόν, ώστε να ανοίξει και η 5η θέση. Η Λουκέρνη πάντως πανηγύρισε ένα τεράστιο διπλό στην έδρα της Γιουνγκ Μπόις την πριν από τέσσερις ημέρες και μπήκε έτσι έστω κι οριακά εντός της προνομιούχου πεντάδας, αφού υπερτερεί στην ισοβαθμία της Σεν Γκάλεν. Άξια της μοίρας της η Ζυρίχη, που δεν κατάφερε να κερδίσει εντός έδρας ούτε την προτελευταία Βαντούζ. Είχε μεν τα ηνία του αγώνα, αλλά με τέτοια "τρύπια" άμυνα δεν πάει πουθενά κι αν δεν συνέλθει έστω την ύστατη στιγμή κινδυνεύει με ένα απίστευτο κάζο. Με την εικόνα που έχει άλλωστε εδώ και καιρό, μόνο ασφάλεια δεν παρέχει το "μαξιλαράκι" του +3 από τους διώκτες της για τη μάχη της Ευρώπης. Συμπλήρωσε εξάλλου 13 σερί εντός έδρας ματς δίχως νίκη, ενώ το μοναδικό τρίποντο, ενώ στις 13 τελευταίες αγωνιστικές έχει απολογισμό 1-5-7.

Over στο Τούρκου

Η τετράδα των ποδοσφαιρικών μας προτάσεων ολοκληρώνεται με το Over 2.5 στην αναμέτρηση της Ίντερ Τούρκου με τη Μάριεχαμν, σε απόδοση 2.05. Στην αγωνιστική ανωτερότητα της Ελσίνκι υποτάχθηκε την προηγούμενη αγωνιστική η Ίντερ Τούρκου, γνωρίζοντας την ήττα με 2-0 από την πρωτοπόρο. Δεν κατάφερε να δώσει συνέχεια στο θετικό σερί τριών αγωνιστικών που έτρεχε στο πρωτάθλημα, όπου μετρούσε δυο νίκες και μια ισοπαλία, ενώ σε κανένα από τα τρία τελευταία παιχνίδια της δεν κατάφερε να κρατήσει ανέπαφη την εστία της. Το γκολ του Λίισκι στο 13' ήταν αρκετό για να δώσει τη νίκη με 1-0 στην Μάριεχαμν την προηγούμενη αγωνιστική κόντρα στην δυνατή Ροβανιέμι, πραγματοποιώντας παράλληλα καλή εμφάνιση. Αυτή ήταν η δεύτερη διαδοχική της νίκη, αλλά και το δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι που καταφέρνει να κρατήσει ανέπαφη την εστία της. Έχει αφήσει καλές εντυπώσεις μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα, έχοντας γνωρίσει συνολικά μόλις μια ήττα.

Με χάντικαπ η Λοκομοτίβ Κουμπάν

Από το μπασκετικό κουπόνι επιλέγουμε το χάντικαπ -4.5 πόντων της Λοκομοτίβ Κούμπαν στην εντός έδρας αναμέτρηση με την Κίμκι (απόδοση 1.88) στο πλαίσιο της VTB League. Η σειρά μεταφέρεται σήμερα στο Κράσνονταρ όπου η Λοκομοτίβ Κουμπάν θα υποδεχθεί σήμερα και μεθαύριο την Κίμκι με σκοπό να κάνει δύο νίκες και να προκριθεί στον τελικό της VTB όπου θα αντιμετωπίσει πιθανότατα την ΤΣΣΚΑ (προηγείται 2-0 της Νίζνι). Στον πρώτο αγώνα, όταν η Κίμκι νίκησε οριακά 76-75, από την Κίμκι έλειπε ο Τζέιμς Όγκουστιν ενώ από τη Λοκομοτίβ Κουμπάν έλειπε ο Άντονι Ράντολφ επομένως ισοσταθμίστηκαν οι απουσίες. Στο δεύτερο αγώνα ξανά δεν αγωνίστηκε ο Όγκουστιν αλλά δεν αγωνίστηκε ούτε ο Πολ Ντέιβις ενώ για την Κουμπάν ο Ράντολφ έπαιξε και βοήθησε με 8 πόντους και 7 ριμπάουντ. Ο κόουτς Κουρτινάιτις της Κίμκι δεν έχει λόγο να επιβαρύνει τους αθλητές του λίγο πριν τις διακοπές αφού η Κίμκι έχει ήδη μια θέση στην επόμενη Euroleague ως κάτοχος του Eurocup οπότε, όπως είχαμε πει από τον πρώτο αγώνα, η Κουμπάν είναι αυτή που θέλει περισσότερο να πάει στους τελικούς και με τουλάχιστον την δεύτερη θέση της λίγκας να κερδίσει τη συμμετοχή της στην Euroleague 2015-2016. Θα πάμε με το μεγαλύτερο κίνητρο της πιο υγιούς ομάδας που εκτός όλων αυτών που αναφέρθηκαν παραπάνω έχει δείξει πολύ καλύτερη εικόνα στα πλέι-οφ μέχρι σήμερα με τρεις εύκολες νίκες επί της Ούνιξ και τα δύο πρώτα ματς των ημιτελικών. Επιλογή η Λοκομοτίβ Κουμπάν -4.5.

Επισκεφτείτε το Betarades.gr, διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα previews των αγώνων της ημέρας που περιλαμβάνονται στο κουπόνι πάμε στοίχημα και όχι μόνο, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε έγκαιρα και έγκυρα για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares