Δευτέρα, 25 Μαΐου 2015 15:04

Την Παρασκευή η παρουσίαση του νέου συνδυασμού.

Οι ημέρες της γενικής συνέλευσης και των εκλογών της ΕΠΣ Κυκλάδων, πλησιάζουν και οι ζυμώσεις, οι επαφές και γενικά οι προσπάθειες καταρτισμού συνδυασμών, αλλά και άσκησης επιρροών στα σωματεία δίνουν και παίρνουν.

Θεμιτά και αναμενόμενα για το σημαντικό αυτό ζήτημα του τοπικού μας ποδοσφαίρου.

Λάβαμε και δημοσιεύουμε μία ανακοίνωση του δικηγόρου κ. Δοκιμάκη, που ορίζει ξεκάθαρα την ημέρα και ημερομηνία της εξαγγελίας του νέου συνδυασμού.

Πολλοί, και εμείς ιδιαίτερα, περιμένουμε την αποσαφήνιση των θέσεων και των προσώπων του νέου συνδυασμού.

Σίγουρα υπάρχει ανάγκη από φρέσκιες ιδέες και αποτελεσματικές αποφάσεις, τουλάχιστον επί των βασικών προβλημάτων των ομάδων μας.

Από τη μεριά μας, πιστοί στο δόγμα να αναδεικνύουμε τα θετικά, αλλά και να κριτικάρουμε τα κατά την γνώμη μας, που δεν στερείται γνώσης και εμπειρίας, αρνητικά.

Ακολουθεί η επιστολή.

Πριν από δύο μήνες γεννήθηκε η ιδέα της δημιουργίας ενός συνδυασμού που θα διεκδικήσει την ηγεσία της ΕΠΣ Κυκλάδων στις επερχόμενες εκλογές του Ιουνίου από παράγοντες των σωματείων όλων των νησιών κι από ανθρώπους που έχουν στηρίξει έμπρακτα και ανιδιοτελώς το Κυκλαδίτικο Ποδόσφαιρο.

Σήμερα, είμαστε στην πολύ ευχάριστη θέση να ενημερώσουμε τον φίλαθλο κόσμο των Κυκλάδων ότι η προσπάθεια αυτή πήρε "σάρκα και οστά". Αυτό που φάνταζε στο μυαλό όλων μας σαν μια ρομαντική ιδέα, σήμερα είναι μια πραγματικότητα. Καταφέραμε να φτιάξουμε ένα ψηφοδέλτιο ενωτικό, χωρίς πολιτικές "ταμπέλες" και οικονομικές και άλλου είδους εξαρτήσεις. Το ενωτικό ψηφοδέλτιο του συνδυασμού μας με τα ονόματα των υποψηφίων, θα παρουσιαστεί την προσεχή Παρασκευή 29 Μαΐου 2015 και ωρα 18:00 σε συνέντευξη τύπου προς όλα τα ΜΜΕ των Κυκλάδων στην αίθουσα της πρώην λέσχης Αξκων (πρώην Αλφα τράπεζα) στην πλατεία Μιαούλη.

Την ημέρα εκείνη θα γίνει  παρουσίαση των υποψηφίων μας, του προγράμματος , και των στόχων μας με κύριο άξονα τα πρωταθλήματα ανάπτυξης κ υποδομών μακριά από κηδεμονίες κ οπαδισμους.

Κοινός στόχος όλων μας είναι η βελτίωση του ποδοσφαίρου των νησιών μας.
Δέσμευσή μας είναι η απόλυτη ισονομία των νησιών και των ομάδων μας.
Το Κυκλαδίτικο Ποδόσφαιρο μας ενώνει...


Κων/νος ΔΟΚΙΜΑΚΗΣ
Δικηγόρος

Κατηγορία ΕΠΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares