Τρίτη, 26 Μαΐου 2015 15:13

Ο ΣΠΑΚΕ στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας

«Αυτό που έχει σημασία είναι ότι εκτός από μπάσκετ διδάξατε και ήθος». Τα λόγια αυτά ανήκουν στον πρώτο πολίτη της χώρας μας. Τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, τον Προκόπη Παυλόπουλο κατά την επίσκεψη των βετεράνων μπασκετμπολιστών στο προεδρικό Μέγαρο την περασμένη Δευτέρα στις 25 Μαΐου, προκειμένου να τον ενημερώσουν για την δράση του Συλλόγου Παλαιμάχων Αθλητών Καλαθοσφαίρισης Ελλάδος (ΣΠΑΚΕ).

Οι παλαίμαχοι αθλητές έμειναν ενθουσιασμένοι από την φιλοξενία του κ.κ. Παυλόπουλου, την σεμνότητά του, την αγάπη του για τον αθλητισμό και τους υποδέχθηκε με τα καλύτερα λόγια.

Εκτός από το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου, στη συνάντηση παρέστησαν σημαντικές προσωπικότητες από τον χώρο του ελληνικού μπάσκετ όπως ο Γιώργος Τρόντζος, ο  Απόστολος Κόντος, ο Χρήστος Ζούπας, ο Δημήτρης Κοκολάκης, ο Στέργιος Μπουσβάρος και ο πρόεδρος του συνδέσμου Θεσσαλονίκης Πάρης Πετράς.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας μίλησε σε κάθε έναν ξεχωριστά και είχε κάτι να πει. Σε έναν εξ’ αυτών ήταν και ο Απόστολος Κόντος. Ο κατά το ήμισυ ναξιώτικης καταγωγής (σ.σ. η μητέρα του είναι από το Σκαδό το γένος Πιτταρά) κι ένας από τους μεγαλύτερους Έλληνες μπασκετμπολίστες με μεγάλη καριέρα σε Παναθηναϊκό και ΑΕΚ εκμυστηρεύτηκε στο «SportCyclades» για την …εμπειρία του αυτή στο προεδρικό Μέγαρο και μας είπε τι ειπώθηκε στο τετ α τετ με τον Πρόεδρο.

«Μας έχει δώσει πολύ μεγάλες χαρές», είπε ο Προκόπης Παυλόπουλος όταν αναφέρθηκε στον Απόστολο Κόντο, ενώ ο ίδιος από την πλευρά του είπε στον Πρόεδρο: «Είναι μια σημαντική στιγμή για τους παλαίμαχους μπασκετμπολίστες η παρουσία μας στο Προεδρικό Μέγαρο να μας υποδέχεται ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας».

Όταν ο Προκόπης Παυλόπουλος χαιρέτησε τον Γιώργο Τρόντζο, ο Απόστολος Κόντος δεν παρέλειψε να πει την ατάκα του: «Πρόεδρε, αυτός είναι η ναυαρχίδα μας», προκαλώντας χαμόγελα.

Ο Δημήτρης Κοκολάκης από την πλευρά του είπε στον Προκόπη Παυλόπουλο: «Πρόεδρέ μου, με τα τόσα προβλήματα που έχετε να επιλύσετε, την υγεία σας να προσέχετε».

Ο πρόεδρος του ΣΠΑΚΕ Νίκος Μπαμπανικολός παρέδωσε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας τιμητική πλακέτα κι αυτός από την πλευρά του ένα αναμνηστικό μετάλλιο στον καθένα ξεχωριστά.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΝΟΤΑΡΑΣ

PAKI-KONTOSPAKI-MPOGONIKOLOSSPAKE1SPAKE2

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares