Παρασκευή, 29 Μαΐου 2015 01:06

ΕΠΣ είναι οι ομάδες!!! [pics]

Ολοκληρώθηκε πριν λίγη ώρα η παρουσίαση του συνδυασμού «Ώρα ευθύνης για το Κυκλαδίτικο Ποδόσφαιρο» που ηγείται ο Χρήστος Καφτηράνης και στελεχώνεται από νέα και έμπειρα στελέχη της ΕΠΣ Κυκλάδων.

Κεντρικό μήνυμα της παρουσίασης ήταν το ''Η ΕΠΣ ανήκει στις ομάδες'' και το ''ΕΠΣ χωρίς ομάδες δεν υπάρχει'' με τον Χρήστο Καφτηράνη να δίνει το στίγμα για έναν τρόπο διοίκησης που τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο θα έχουν οι ομάδες και οι διοικήσεις τους.

Την παρουσίαση άνοιξε ο υποψήφιος που έχουν προτείνει από κοινού τα σωματεία της Σαντορίνης κ. Μάριος Γαλανός, ο οποίος μέσω skype χαιρέτησε την εκδήλωση και δήλωσε έτοιμος για πολύ δουλειά κλείνοντας με σλόγκαν τον τίτλο του συνδιασμού “είναι ώρα ευθύνης για το Κυκλαδίτικο ποδόσφαιρο”.

Στη συνέχεια ο υποψήφιος πρόεδρος παρουσίασε τα μέλη του συνδυασμού

Χρήστος Καφτηράνης

  1. Αντωνάκης Αντώνιος (Σέριφος)
  2. Βλαχάκης Ιωάννης (Πάρος)
  3. Γαλανός Μάριος (Θήρα)
  4. Κουσαθανάς Αντώνιος (Μύκονος)
  5. Κούτρας Θέμης (Σύρος)
  6. Κουφόπουλος Αριστείδης – Αντώνης (Νάξος)
  7. Μαραγκός Σάκης – Σάντος (Σύρος)
  8. Μουστάκας Νικόλαος (Σέριφος)
  9. Μουτάφης Κωνσταντίνος (Σύρος)
  10. Μπόνης Στέλιος (Πάρος)
  11. Παπουτσάς Παναγιώτης (Σύρος)
  12. Παράβαλος Μιχαήλ (Σύρος)
  13. Ραουζαίος Πέτρος (Σύρος)
  14. Ρουσσουνέλος Απόστολος (Σύρος)
  15. Σακελλάρης Γεώργιος (Άνδρος)
  16. Συνοδινός Ιωάννης (Σύρος)
  17. Χωριανόπουλος Γιώργος (Νάξος)

Πρόγραμμα

Ο Χρήστος Καφτηράνης ανέπτυξε το πρόγραμμα του συνδυασμού του που έχει ως πρώτο στόχο την βελτιστοποίηση της διαιτησίας που, όπως τόνισε σύμφωνα με τις ομάδες είναι το νούμερο ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζουν. Στο πρόγραμμα επίσης περιέχονται πλάνα για την χρηματοδότηση των σωματείων, όπου όπως ειπώθηκε έχει ήδη εξασφαλιστεί τρόπος για να γίνει αυτό. Η ομαλοποίηση των σχέσεων με την ΕΠΟ και τους θεσμούς όπως η Περιφέρεια και οι Δήμοι είναι επίσης μέσα στα πλάνα του συνδυασμού, όπως επίσης και η οργάνωση στο ποδόσφαιρο των ακαδημιών και ειδικά των κατηγοριών Τζούνιορ και Προτζούνιορ.

Πλέον καμία απόφαση δεν θα παίρνεται εν αγνοία των σωματείων είπε στη συνέχεια ο κ. Καφτηράνης, ενώ έδωσε το στίγμα του νέου τρόπου διοίκησης, ο οποίος θα έχει αποκεντρωτικό χαρακτήρα, με συνεδριάσεις εκτός Σύρου, όπου οι ομάδες και τα μέλη της ΕΠΣ θα συζητούν και θα αποφασίζουν μαζί.

Αιχμές

Ο Χρήστος Καφτηράνης στηλίτευσε τις πρακτικές του απερχόμενου προέδρου της ΕΠΣ Κυκλάδων κ. Σιγάλα, ο οποίος ως γνωστών εξέδιδε επιστολές και ανακοινώσεις εκ μέρους της ΕΠΣ χωρίς να έχουν λάβει γνώση τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ, πράγμα που έφερε και την οριστική ρήξη και την απομόνωση του, ενώ δεν άφησε ασχολίαστο το γεγονός της επιστολής που στάλθηκε χθες στα σωματεία, με την οποία ο απερχόμενος πρόεδρος μείωνε τους πρώην του συνεργάτες ενώ παράλληλα μέσα από αυτή έδινε σαφέστατη γραμμή υποστήριξης υπέρ της παράταξης του κ. Δοκιμάκη.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρων προξένησαν οι αιχμές από τον κ. Καφτηράνη, καθώς όπως κατήγγειλε τις τελευταίες μέρες πληθαίνουν οι φήμες που θέλουν επιτήδειους να πλησιάζουν ομάδες με σκοπό να τις δελεάσουν με μπάλες αξίας 5€, υποσχέσεις για αθλητικό υλικό ενώ καταγγέλθηκαν ακόμα και φαινόμενα χρηματισμού για την εξαγορά ψήφων.

Τα θέματα που ανέλυσε ο κ. Καφτηράνης ήταν τα εξής

- Αναβάθμιση της διαιτησίας

- Οικονομική ενίσχυση ομάδων

- Αποκατάσταση σχέσεων με την ΕΠΟ

- Παρουσία στα τεκταινόμενα του ποδοσφαίρου

- Συνεργασία με Περιφέρεια και Δήμους για την βελτίωση-ασφάλεια των αγωνιστικών χώρων και την συνδιοργάνωση εκδηλώσεων

- Ανάπτυξη ποδοσφαίρου στις μικρές ηλικίες

- Μικτές ομάδες (συνεχής συνεργασία προπονητών μικτών με τους προπονητές σωματείων)

- Συνεδριάσεις του ΔΣ μέσω Skype με όλα τα νησιά, αλλά και συνεδριάσεις εκτός Σύρου

- Ανάπτυξη δημοσίων σχέσεων για βελτίωση, αναβάθμιση και διάχυση του ποδοσφαίρου

Περισσότερες λεπτομέρειες από την παρουσίαση θα έχετε την ευκαιρία να δείτε σε βίντεο που θα δημοσιευθεί σε επόμενες αναρτήσεις μας.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Κατηγορία ΕΠΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares