Κυριακή, 31 Μαΐου 2015 13:14

Yellow Fields με χρώμα παριανό!

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, διεξάγεται το Elite Neon Cup 2015 στην Παιανία.

Αυτή η διοργάνωση έχει παριανή παρουσία, καθώς, διοργανωτές είναι οι μεγαλωμένοι στην Πάρο, Θανάσης και Νίκος Λεμονής, γιοί του γνωστού προπονητή Τάκη Λεμονή και ο Άγης Μερεμέτης από τη Νάουσα.

Η διοργάνωση

Δέκα κορυφαίες ποδοσφαιρικές ομάδες από την Ελλάδα και το εξωτερικό (2 περισσότερες από πέρυσι), στην ηλικιακή κατηγορία U15,κατόπιν ειδικής πρόσκλησης, θα συναντηθούν στα τέλη Μαΐου στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Παιανίας,  σε ένα ξεχωριστό για τα Ελληνικά δεδομένα τουρνουά.

Στην ήδη επιτυχημένη πορεία της Yellow Fields, στον χώρο της διοργάνωσης αθλητικών event, έρχεται να προστεθεί, ένα ακόμα διεθνές τουρνουά, το Neon Cup 2015. Πρόκειται για ένα νέο ποδοσφαιρικό τουρνουά το οποίο θα λάβει χώρα στα τέλη Ιουνίου. Ομάδες από τις κατηγορίες  U9, U11, U13, U15 και U17 θα έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν σ ένα γεγονός που έχει ως στόχο την συνάντηση ομάδων με διαφορετική ποδοσφαιρική κουλτούρα, αλλά και μέσα από εκπαιδευτικές εκδρομές, να γνωρίσουν καλύτερα την πολιτιστική κληρονομιά της χώρας μας.

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares