Κυριακή, 31 Μαΐου 2015 23:18

Δυσαρέσκεια για την σφράγιση του Κεντρικού Πολυϊατρείου

Σε μία εποχή που η υγεία μαστίζεται στα νησιά μας οι αρχές προχώρησαν σε μία απόφαση που μπορεί να αποδειχτεί ολέθρια για την υγεία των κατοίκων της Σαντορίνης.

Ο λόγος για το Κεντρικό Πολυϊατρείο Σαντορίνης που πλέον στερείτε ακτινολογικού και μικροβιολογικού τμήματος καθώς σφραγίστηκαν.

Θυμίζουμε ότι το Κεντρικό Πολυϊατρείο Σαντορίνης έχει προσφέρει πολλές φορές τις υπηρεσίες του σε αθλητές και ειδικά σε αυτούς του Πανθηραϊκού, ο οποίος μάλιστα διαμαρτυρήθηκε έντονα εκδίδοντας την ακόλουθη ανακοίνωση:

Ο Πανθηραϊκός Α.Ο εκφράζει την έντονη δυσαρέσκεια και ανησυχία του για τη σφράγιση του ακτινολογικού και μικροβιολογικού τμήματος του Κεντρικού Πολυϊατρείου Σαντορίνης.

Το Κεντρικό Πολυϊατρείο Σαντορίνης, από την αρχή της λειτουργίας του μέχρι και σήμερα, έχει προσφέρει υπηρεσίες υγείας υψηλού επιπέδου και έχει σώσει ζωές εκατοντάδων ανθρώπων, τόσο κατοίκων του νησιού όσο και επισκεπτών, αφού το νησί μας, όπως είναι γνωστό, στερείται από το κράτος ακόμα και στοιχειωδών παροχών σε θέματα υγείας.

Κάνουμε έκκληση προς κάθε αρμόδιο να μεριμνήσει, για την άρση της σφράγισης των προαναφερθέντων τμημάτων, αφού όπως φαίνεται η σφράγιση έγινε καθαρά για τυπικούς και όχι ουσιαστικούς λόγους.

Όλα τα παραπάνω επιβεβαιώνονται και από το γεγονός ότι στο χρονικό διάστημα λειτουργίας του Κεντρικού Πολυϊατρείου Σαντορίνης, έχουν παρασχεθεί στους αθλητές του σωματείου μας πολύτιμες υπηρεσίες και θεωρούμε ότι η συνέχιση της λειτουργίας όλων των τμημάτων του Πολυϊατρείου είναι αναγκαία.

ΔΙΑ ΤΟ Δ.Σ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣΟ                                           ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΥΠΟΥ

ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ                          ΠΑΓΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΝΕΑ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares