Δευτέρα, 01 Ιουνίου 2015 08:15

Χωρίς Παπαδάκη ο Νηρέας, κοινή κάθοδο με ΑΟ Πάρου;

Αμέσως μετά το τελευταίο ματς της σεζόν με τον Ανδριακό, στο οποίο ο Νηρέας εξασφάλισε την παραμονή του, ο Μιχάλης Παπαδάκης ευχαρίστησε και αποχαιρέτησε τους ποδοσφαιριστές κάνοντας γνωστή την απόφαση του να μην συνεχίσει στο ανδρικό τμήμα της ομάδας.

Ο Νηρέας λοιπόν είναι σε αναζήτηση προπονητή για την νέα περίοδο.

Αυτό όμως δεν είναι το μόνο πρόβλημα για την διοίκηση, αφού και στο αγωνιστικό κομμάτι είναι αρκετοί από το φετινό ρόστερ δεν θα βρίσκονται του χρόνου στην Νάουσα.

Συγκεκριμένα ο Κασκούτης πήρε μεταγραφή στη Μήλο, ο Π. Τριπολιτσιώτης αποσύρθηκε μετά και την βαριά τιμωρία του, ο Χατζία θα μετακομίσει στην Αθήνα για σπουδές, ο Μετάι είναι ερωτηματικό, ο Τσιγώνιας θα επιστρέψει στον Μαρπησσαικό, ενώ άγνωστη είναι η απόφαση των Τσιόπουλου και Σκεπαρνιά.

Αντιστρόφως ανάλογη με το μέγεθος των προβλημάτων, είναι η στάση της διοίκησης που δεν δείχνει κινητικότητα, υπάρχει ασάφεια για τις προθέσεις πολλών από το Δ.Σ. αλλά το θέμα που κυριαρχεί αυτήν την περίοδο είναι η πρωτοβουλία δύο πρώην προέδρων του Νηρέα και του ΑΟ Πάρου, οι οποίοι διατυπώνουν πρόταση κοινής καθόδου στο επόμενο πρωτάθλημα και μάλιστα με την φόρμουλα της προσχώρησης του Νηρέα στον ΑΟ Πάρου για ένα χρόνο, πειραματικά και με στόχο να φέρει κοντά τις διοικήσεις των δύο ομάδων.

Ο ένας από τους δύο προέδρους, είναι υποψήφιος στις εκλογές της ΕΠΣΚ και αυτό περιπλέκει τον προβληματισμό για την σκοπιμότητα της πρωτοβουλίας.

Στο ΔΣ του Νηρέα έχει ήδη αναπτυχθεί το σκεπτικό της πρότασης, χωρίς να έχει γίνει γνωστή η στάση των μελών, ενώ στον ΑΟ Πάρου θα γίνει εισήγηση μετά τις ενωσιακές εκλογές. Σίγουρα το αποτέλεσμα των εκλογών θα επιδράσει είτε θετικά είτε αρνητικά στις εξελίξεις.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares