Δευτέρα, 01 Ιουνίου 2015 13:51

Πλήρωσε έδρα και κακή εμφάνιση στη Χίο

Στη Χίο πανηγυρίζουν… Μετά από 18 χρόνια έχουν και πάλι ομάδα στη Γ’ Εθνική. Ο Κανάρης Νενήτων κέρδισε ένα 1-0 τον Διαγόρα Αγίας Παρασκευής στην Λέσβο, την 6η αγωνιστική των μπαράζ ανόδου για το 10ο όμιλο και πήρε το χρυσό εισιτήριο. Εισιτήριο που είχε κερδίσει μία αγωνιστική νωρίτερα όταν είχε νικήσει 4 -2 τον Πανναξιακό στην Χίο και πήρε κεφάλι στη μάχη κόντρα στην ομάδα της Νάξου…

Αν και πήγε στην Λέσβο για τρία αποτελέσματα (ακόμη και ήττα με 1-0 σε τριπλή ισοβαθμία) η ομάδα του Χριστόφορου Τσατσαρώνη χτύπησε το παιχνίδι στα ίσα και έφυγε με τους 3 βαθμούς και την άνοδο από το γήπεδο της Αγ. Παρασκευής, όντας η μοναδική αήττητη ομάδα του ομίλου και αυτή με την καλύτερη άμυνα, έχοντας μόλις 3 γκολ παθητικό. Οι γηπεδούχοι ήθελαν αλλά αποδείχτηκε ότι δεν μπορούσαν και μάλιστα οι φιλοξενούμενοι είχαν το μυαλό τους και στον αγώνα της Σάμου όπου ήθελαν νίκη του Πανναξιακού. Και όταν ο Κούτρος ευστόχησε σε εκτέλεσε πέναλτι στο 49ο λεπτό (οι αγώνες διεξάγονταν παράλληλα) ξέσπασαν σε πανηγύρια καθότι ήξεραν ότι και με ήττα (ένα γκολ διαφορά) θα ήταν αυτοί οι κερδισμένοι … Δεν χρειάστηκε βέβαια να …χάσουν καθότι στο 63ο λεπτό ο Ατσάλης (δέχτηκε την κάθετη από τον Ζεράι και συνέχεια με ωραίο σουτ κρέμασε τον Βογιατζή) σημείωσε το γκολ που έμελλε να είναι το νικητήριο καθότι ο Διαγόρας ήθελε πλέον 3 γκολ.  Παρά τις προσπάθειες πάντως των γηπεδούχων, το σκορ δεν άλλαξε και στο τέλος παίκτες και φίλαθλοι του Κανάρη πανηγύρισαν έξαλλα τη νίκη που ισοδυναμεί με άνοδο..

ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ (Παπαλόπουλος): Βογιατζής, Μουτζούρης, Γκιάτα, Βαξεβάνης (82' Νεζάι), Τριλιανός, Χατζηκυριάκος, Σπάρταλης (73' Κουτλής), Πουλασουχίδης (63' Φιλιανός), Παπαδόπουλος, Βαμβουκλής, Μαραγκός

ΚΑΝΑΡΗΣ ΝΕΝΗΤΩΝ (Τσατσαρώνης): Κωταττής, Γρίγος, Μονίαρος (90' Σόβατζης), Χρουσάκης, Γιοβανάκης, Λέση, Βαϊτερλής, Χορέψιμας, Ατσάλης, Κωστάλας (87' Κάργατζης), Ζεράϊ (70' Φόρσος)

Πανναξιακός

Στη Σάμο, ο Πανναξιακός αν και πήγε με 13 παίκτες πήρε τη νίκη επί του ουραγού Πυθαγόρα με 1-0, τερμάτισε στη 2η θέση και ουσιαστικά πλήρωσε τις δύο εντός έδρας ισοπαλίες με Διαγόρα και Κανάρη αλλά και το κακό δεύτερο 45λεπτό του αγώνα στον Κανάρη πριν από μία αγωνιστική. Εάν είχε ένα διαφορετικό θετικό αποτέλεσμα στα εντός έδρας παιχνίδια του, τώρα οι παίκτες του Πανναξιακού και η Νάξος θα πανηγύριζε..

Το παιχνίδι ήταν μέτριο με την ομάδα του Πυθαγόρα να έχει ελαφρά υπεροχή στο πρώτο ημίχρονο , και η ομάδα της  Νάξου στην επανάληψη . οι γηπεδούχοι είχαν ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ στο 18ο λεπτό όταν ανατρέπεται ο Σαράντου μέσα στην περιοχή του Πανναξιακού ο διαιτητής έδωσε  πέναλτι το εκτέλεσε  ο Κάρσας και απόκρουσε  ο Τσουκάλας , αποδεικνύοντας ότι είναι ο βασιλιάς στις εκτελέσεις πέναλτι..  στην επανάληψη οι παίκτες του Προμπονά μπήκαν πιο δυνατά, και στο 49΄κερδισαν πέναλτι χέρι μέσα στη περιοχή από  τον Μαστρογιάννη πέναλτι και δεύτερη κίτρινη κάρτα  κόκκινη έτσι ο Πυθαγόρας έμεινε με 10 ποδοσφαιριστές , το πέναλτι εκτέλεσε εύστοχα ο Κούτρος και έκανε το 1-0. Αποτέλεσμα που έμεινε έως το τέλος του αγώνα,..

ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ (Αναγνώστου) : Σκουδριάνος, Σαπουνάς (59΄Κατσίκας), Μαστρογιάννης Κοντάρας, Ιωαννίδης, Βελονάκης (80΄Μάκρογλου)  ,  Σαράντου, Τσεβάς (83΄Κουκουβλής), Μακρής, Κάρσας, Κοκκινάκης 

ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ (Προμπονάς) : Τσουκαλάς , Καρελέμογλου ,  lenjano,   Κατσούδας,  Καπίρης (87΄Ανεβλαβής Ε.), Χαμηλοθώρης , Ευριπιώτης,  Κωστάρης,  ΛΊκα,  Κούτρος,  Ντάσιος.

10ος όμιλος

Αποτελέσματα – Βαθμολογίες

Αποτελέσματα

1η Αγωνιστική

Διαγόρας Αγ. Παρασκευής – Πανναξιακός        0-1

Κανάρης Νενήτων Χίου - Πυθαγόρας Σάμου     2-0

2η Αγωνιστική

Πανναξιακός - Κανάρης Νενήτων Χίου   1 - 1

Πυθαγόρας Σάμου - Διαγόρας Αγ. Παρασκευής 1 - 3

3η Αγωνιστική

Κανάρης Νενήτων Χίου - Διαγόρας Αγ. Παρασκευής 0 – 0

Πανναξιακός - Πυθαγόρας Σάμου 3 - 0  

4η Αγωνιστική (20/5)

Πανναξιακός - Διαγόρας Αγ. Παρασκευής                  2 -2 

Πυθαγόρας Σάμου - Κανάρης Νενήτων Χίου     0 -2

5η Αγωνιστική (24/5)

Κανάρης Νενήτων Χίου – Πανναξιακός   4 - 2  

Διαγόρας Αγ. Παρασκευής - Πυθαγόρας Σάμου 3 - 2

6η Αγωνιστική (30/5)

Διαγόρας Αγ. Παρασκευής - Κανάρης Νενήτων Χίου   0 -1

Πυθαγόρας Σάμου – Πανναξιακός 0 - 1

Βαθμολογία

Πηγή: naxospress.gr

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares