Δευτέρα, 01 Ιουνίου 2015 23:27

Αποστομώνει τους επιτήδειους ο Πανναξιακός

Κανένας δεν θα παίξει με το όνομα και την ιστορία λέει ο Πανναξιακός απατώντας σε ανακριβείς και ανεπιβεβαίωτα δημοσιεύματα.  Κανένας δεν θα παίξει με το όνομα και την ιστορία λέει ο Πανναξιακός απατώντας σε ανακριβείς και ανεπιβεβαίωτα δημοσιεύματα.

Καφενειακού τύπου συζητήσεις που για ακόμη μία φορά μετατράπηκαν σε “δημοσιογραφικές αποκαλύψεις” καταγγέλλει και διαψεύδει ο Νταμπλούχος Κυκλάδων Πανναξιακός μετά από δημοσίευμα που τον θέλει να στηρίζει τον συνδυασμό του Ρένου Φρέρη στις εκλογές της ΕΠΣ Κυκλάδων.

Η ομάδα της Νάξου βγαίνει με ανακοίνωση καταπέλτη και ανατρέπει τα σενάρια που αιωρούνται και προσπαθούν να βλάψουν την συνοχή του σωματείου.

Διαβάστε την αποστομωτική ανακοίνωση - απάντηση του Πανναξιακού:

ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ Α.Ο.

ΔΕΥΤΕΡΑ 01/06/2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με αφορμή τα σχόλια που αναφέρονται σε δημοσιογραφικά site και στα Κυκλαδικά καφενεία, το Δ.Σ. του ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΥ Α.Ο. διαψεύδεικάθε μορφής ανακρίβειες και δηλώνει ότι, το όνομα και η ιστορία του συλλόγου μας δεν πρόκειται να στοχοποιηθεί σε καμία περίπτωση, ούτε και να αποτελέσει κριτήριο για την επιλογή άλλων σωματείων, η ψηφοφορία για τις εκλογές της ΕΠΣ Κυκλάδων είναι μυστική και ο εξουσιοδοτημένος εκπρόσωπος μας θα μεταφέρει με απόλυτη εχεμύθεια την εντολή των μελών του Δ.Σ.

Το σημερινό συμβούλιο ξεκίνησε την διαδικασία της διαδοχής του, όρισε την ημερομηνία Γενικής Συνέλευσης (Τετάρτη 10/06/2015) και πιθανή ημερομηνία εκλογών.

Προς το παρόν θα αρκεστούμε να γιορτάσουμε την κατάκτηση του πρωταθλήματος Κυκλάδων 2014 - 2015 και για τον σκοπό αυτό διοργανώνουμε φιλικό αγώνα ανάμεσα στην ομάδα μας που κατέκτησε το φετινό νταμπλ και στους Βετεράνους του ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΥ Α.Ο. Έτσι προσκαλούμε τον φίλαθλο κόσμο μας να παραβρεθεί στο ΔΑΚ Νάξου την Τρίτη 02/06/2015 και ώρα 20:15 και να χειροκροτήσει τις προσπάθειες των αθλητών μας.

Ομόφωνα για το

Δ.Σ. του ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΥ Α.Ο.

Κατηγορία ΕΠΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares