Τρίτη, 02 Ιουνίου 2015 15:15

Καφτηράνης: Τέλος οι σκιές... θα αποφασίζουν οι ομάδες [vid]

Το μέλλον του Κυκλαδίτικου ποδόσφαιρο κρίνεται το Σάββατο 6 Ιουνίου, όπου βάσει καταστατικού οι 21 ομάδες που συμμετείχαν στο περσινό πρωτάθλημα θα ψηφίσουν και θα αποφασίσουν ποιος θα είναι ο συνδυασμός που θα αναλάβει τις τύχες της ΕΠΣ Κυκλάδων.

Το S.C. στα πλαίσια της επερχόμενης εκλογικής αναμέτρησης βρέθηκε στη Σύρο, όπου σε συνεργασία με την Αιγαίο Τηλεόραση μίλησε με τον επικεφαλής του συνδυασμού ''Ώρα Ευθύνης για το Κυκλαδίτικο Ποδόσφαιρο'' Χρήστο Καφτηράνη, ο οποίος έδωσε απαντήσεις σχετικά με τα όσα έχουν εξαγγελθεί στο πρόγραμμα του και όχι μόνο...

Νούμερο ένα θέμα για την παράταξη που συνδυάζει την εμπειρία με το νέο αίμα είναι η διαιτησία όπως είπε ο κ. Καφτηράνης, που υποσχέθηκε ότι η Ένωση δεν θα είναι δική του αλλά οι ομάδες θα είναι αυτές που θα αποφασίζουν.

Φυσικά δεν θα μπορούσε να λείψει το ερώτημα σχετικά με την προηγούμενη ηγεσία, από όπου ο κ. Καφτηράνης έχει βάλει στο πλευρό του 3-4 ανθρώπους με εμπειρία, όπως οι κ.κ. Χωριανόπουλος, Μουτάφης και Κούτρας. Ο κ. Καφτηράνης τόνισε ότι θα μπορούσαν να έχουν γίνει ακόμα περισσότερα πράγματα, αλλά η ένωση κινούνταν βάση εντολών και επιθυμών του πρώην Προέδρου κ. Σιγάλα, ο οποίος όπως είπε στόχευε πάντα σε προσωπικό όφελος και χρησιμοποιούσε συχνά τον όρο ''Η Ένωση μου''.

Εντύπωση προκάλεσε το κομμάτι της συνέντευξης (17:00-23:00) όπου ο κ. Καφτηράνης σηματοδοτεί την αποκέντρωση της Ένωσης, που ουσιαστικά θα λειτουργεί όχι με επίκεντρο τα σωματεία της Σύρου, αλλά όλα τα σωματεία των Κυκλάδων, χωρίς κανείς να νιώθει ότι αδικείται, ενώ όλοι θα έχουν λόγο στις αποφάσεις.

Δείτε την άκρως ενδιαφέρουσα συνέντευξη

Κατηγορία ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares