Τρίτη, 23 Ιουνίου 2015 18:38

Ο Μπαρίνι ανάγκασε 2000 άτομα να σκεφτούν και να δακρύσουν [pics-vid]

Μπορεί να είναι, όμως υπάρχουν κάποιες στιγμές που το ποδόσφαιρο μπορεί να σε μαγέψει.... μπορεί να σε συγκλονίσει και να σε αναγκάσει να αναθεωρήσεις πολλά πράγματα για τα οποία έχεις διαμορφωμένη άποψη.

Μία από αυτές εκτυλίχθηκε στο γήπεδο της ΕΠΣ Κυκλάδων την Κυριακή στο γήπεδο της ΕΠΣ Κυκλάδων, όπου παραπάνω από 2000 γονείς και παιδιά συμμετείχαν και παρακολούθησαν την τελετή λήξης του ''10ου Πανκυκλαδικού Ακαδημιών Ποδοσφαίρου''.

Αναφερόμαστε στην ειδική βράβευση από την επιτροπή διοργάνωσης του τουρνουά προς τον μικρό αθλητή του Πανσιφναϊκού Λουτσιάνο Μαρίμι, ο οποίος βάζει στην άκρη την ιδιαιτερότητα του όσον αφορά την αρτιμέλεια που αντιμετωπίζει εκ γενετής και διαπρέπει εντός των αγωνιστικών χώρων, όντας ο αρχηγός της ομάδας του και παραδίδοντας παράλληλα μαθήματα ''Μεγαλείου Ψυχής'' σε όλους μας.

Ο Λουτσιάνο είναι ένα παιδί που ανήκει στην οικογένεια του ποδοσφαίρου, διψά να κλωτσά την στρογγυλή θεά και τον θέλουμε κοντά μας, τόσο να τον θαυμάζουμε ως ποδοσφαιριστή, όσο και να μας υπενθυμίζει ότι αν κάτι το αγαπάς πάρα πολύ δεν υπάρχει κανένα εμπόδιο που θα σε εμποδίσει να το κατακτήσεις.

Μπράβο Λουτσιάνο, μπράβο στην οικογένεια σου και μπράβο στην οικογένεια του Πανσιφναϊκού που παρά την μικρή διάρκεια ύπαρξης της μας έχει δείξει ότι η αρχές πάνω στις οποίες κινείται είναι αυτές που έχουμε όλοι μας ως πρότυπο.

Δείτε την στιγμή της βράβευσης του Λουτσιάνο από την κ. Κάμπαξη, που ανάγκασε όλο το γήπεδο να χειροκροτήσει μέσα σε βαθιά συγκίνηση, που συνεπήρε και τον ίδιο τον αθλητή.

DSC 5514DSC 5515DSC 5516DSC 5517

 

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares