Πέμπτη, 25 Ιουνίου 2015 07:35

Καραπετσάνης: Η Μήλος είναι υπερήφανη για τα παιδιά της!

Πέρυσι στο ένατο πανκυκλαδικό που διοργανώθηκε στη Μήλο, όλοι αναγνώρισαν την οργανωτική αρτιότητα του τουρνουά και δεν ξέχασαν να επαινέσουν τον Παμμηλιακό.

Φέτος τα ίδια θερμά, ευμενή σχόλια ακούγονται από τα υπόλοιπα νησιά για τους Μηλιούς, αυτήν την φορά για την γενικά άψογη παρουσία της αποστολής των 65 παιδιών στην Σύρο.

Αυτά τα καλά λόγια μας οδήγησαν στην επικοινωνία του sportcyclades.gr, με τον Αλέξανδρο Καραπετσάνη, υπεύθυνο των ακαδημιών της ομάδας για να μας πει περισσότερα.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ

«Είχαμε μία πολύ καλή παρουσία. Δείξαμε ότι είμαστε ομάδα και δεν εννοώ μόνο στον αγωνιστικό χώρο. Δουλέψαμε πάρα πολύ μέσα στο γήπεδο, αλλά και σε θέματα πειθαρχίας και συμπεριφοράς και είδαμε την συνολική μας εικόνα εκτός γηπέδου να συνδυάζεται με τα αποτελέσματα στο αγωνιστικό κομμάτι. Πήραμε μέρος με τμήματα στις 3 κατηγορίες και δύο ομάδες στα προτζούνιορ. Όλοι, γονείς, φίλαθλοι και ομάδα είμαστε υπερήφανοι για τα παιδιά μας»

ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ

«Η διοίκηση με τον πρόεδρο και όλα τα μέλη ήταν συνεχώς δίπλα μας και χαίρομαι διπλά και γι αυτούς τους ανθρώπους, που βοήθησαν για να γίνουν μόνο σε μία χρονιά τόσα πράγματα, πρωτόγνωρα για τις ακαδημίες του συλλόγου. Ξεκινήσαμε από το μηδέν και τα πράγματα πήραν έναν δρόμο. Χθες έγινε η τελευταία προπόνηση και αποχαιρετιστήκαμε με τα παιδιά, μάλλον προσωρινά καθώς σε ανεπίσημες συζητήσεις με την διοίκηση το κλίμα δείχνει θετικό για να επιστρέψω στο τέλος Αυγούστου στην Μήλο.»

ΤΡΙΕΤΕΣ ΠΛΑΝΟ

«Ήδη από την περσινή χρονιά βλέποντας το πάθος και την όρεξη των παιδιών, πρόσθεσα στοιχεία στην προπόνηση με μεγαλύτερο συντελεστή δυσκολίας και τα παιδιά ανταποκρίθηκαν με τρόπο που με εντυπωσίασε. Αυτή η προσαρμογή των παιδιών τα βελτίωσε και έμαθαν να παίζουν με την μπάλα κάτω.

Αν δουλέψουν 3-4 χρόνια το αποτέλεσμα θα είναι πιστεύω πολύ καλό. Ο τρόπος προπόνησης αλλάζει σταδιακά και χρειάζονται πολλές ώρες προσπάθειας, όπως φέτος που πολύ συχνά καθόμαστε και μετά την προπόνηση για να δουλέψουμε. Έχουμε το πρόβλημα πως δεν μπορούμε να δίνουμε πολλά παιχνίδια, κάτι που δεν μας βοηθά καθόλου. Τελειώνοντας θέλω να ευχηθώ καλό καλοκαίρι και να ευχαριστήσω, όλους όσους συνεργάστηκα, στους γονείς και να δώσω πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά!»

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares