Πέμπτη, 25 Ιουνίου 2015 11:55

Αν δεν δεχτούν τις μειώσεις φεύγω…

Καζάνι που βράζει φαίνεται πως είναι ο ΑΟ Σύρου, καθώς πλέον το χάσμα που υπάρχει ανάμεσα σε παίκτες και διοίκηση όσον αφορά τις ανανεώσεις δείχνει να μεγαλώνει και να οδηγεί σε αδιέξοδο.

Ο πρόεδρος του ΑΟ Σύρου Γιώργος Φώσκολος, σε συνέντευξη του στην Κοινή Γνώμη και τον Σταύρο Μαυράκη, επιβεβαίωσε τις φήμες που κυκλοφορούν τελευταία και αναφέρουν την μεγάλη διαφορά που υπάρχει σε αυτά που προσφέρει η ομάδα και σε αυτά που ζητούν οι παίκτες για να ανανεώσουν την συνεργασία τους.

Μάλιστα ο ισχυρός άνδρας του ΑΟΣ αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο ακόμα και της αποχώρησης του από την ομάδα λέγοντας: «Δεν ξέρω ακόμη, μπορεί και να αποχωρήσω από τον Α.Ο. Σύρου καθώς δεν μπορώ να τα βρω με τους παίκτες. Αν δεν τα βρούμε θα αποχωρήσω από την ομάδα, γιατί δεν μπορώ να παρακαλώ για να φτιάξουμε μία καλή ομάδα για το νησί. Αν τα βρούμε θα προσπαθήσω να πάρω από τον Πάγο και τον Βαλάντη Αναγνωστόπουλο και τον Κάρολο Ρούσσο, ώστε να δυναμώσουμε ακόμη περισσότερο και να πάμε για κάτι καλό".

Σύμφωνα με πληροφορίες όλα αυτά έχουν προκύψει από την ανισορροπία που υπάρχει στις οικονομικές απολαβές των παικτών, αφού φαίνεται να υπάρχει μεγάλη διαφορά στα ποσά, με το πρόβλημα να μεγαλώνει ακόμη περισσότερο, τη στιγμή που σε άλλους έγιναν αυξήσεις και αντιθέτως σε άλλους προτείνονται μειώσεις. Πάντως ο Γιώργος Φώσκολος έχει διαφορετική άποψη για όλα αυτά και υποστηρίζει ότι οι παίκτες θα πρέπει να παίρνουν ως παράδειγμα τα "ακριβά συμβόλαια" που παρά τις προτάσεις που είχαν επέλεξαν να μείνουν στην ομάδα: «Δεν γίνεται ένας ποδοσφαιριστής που αποφάσισε να παραμείνει στη Σύρο, να χάσει πάρα πολλά λεφτά από πρόταση που του έγινε από άλλο σωματείο του νομού και οι ποδοσφαιριστές του νησιού να ζητούν παραπάνω χρήματα. Τα πράγματα τουριστικά ακόμη δεν πάνε καλά, όπως βλέπουμε στη Σύρο δεν κινείται άνθρωπος και εμείς από την πλευρά μας δεν μπορούμε να κάνουμε αυξήσεις. Σε συνάντηση που έγινε τους θέσαμε κάποια πράγματα και τους ενημερώσαμε ότι φέτος τα δεδομένα είναι διαφορετικά, καθώς υπάρχουν δυσκολίες κι αν θέλουμε να κάνουμε μία καλή ομάδα θα πρέπει να ρίξουν τις αποδοχές τους ώστε να έχουμε την ευκαιρία να πάρουμε 2-3 παίκτες της αξίας του Ραμπαβίλα και η ομάδα να μπορεί να πάει ακόμη πιο μακριά και η σεζόν γι' αυτούς να είναι πιο μεγάλη. Από εκείνη τη στιγμή άρχισαν οι γκρίνιες».

Σε κάθε περίπτωση ο δευτεραθλητής ΑΟ Σύρου έχει μπροστά του μία περίοδο διαβουλεύσεων, τόσο με τους παίκτες που ήδη υπάρχουν στην ομάδα, όσο και με ενδεχόμενους μεταγραφικούς στόχους, το αποτέλεσμα των οποίων θα οριστικοποιήσει το ρόστερ της ομάδας για τη νέα σεζόν.

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares