Πέμπτη, 25 Ιουνίου 2015 15:40

Παρελθόν ο Τερόλης… ανακατατάξεις στον ΑΟΣ

Μετά από δύο χρόνια σημαντικής προσφοράς στον ΑΟ Σύρου ο Μιχάλης Τερόλης φαίνεται ότι θα αποτελέσει παρελθόν καθώς οι συζητήσεις με την διοίκηση για την ανανέωση της συνεργασίας των δύο πλευρών οδήγησαν σε ναυάγιο.

Η σφιχτή οικονομική πολιτική που θέλει να εφαρμόσει ο πρόεδρος του ΑΟ Σύρου έχει ανοίξει την πόρτα της εξόδου για πολλούς παίκτες και ειδικά για τους πρωτοκλασάτους, οι οποίοι δεν βλέπουν ανταπόκριση στις απαιτήσεις τους σχετικά την αξία τους και πλέον στρέφονται προς άλλες ομάδες.

Τώρα όσον αφορά τον Μιχάλη Τερόλη, ο παίκτης βάση συμφωνητικού στις 1 Ιουλίου μένει ελεύθερος και δεν αποκλείεται σύντομα να υπογράψει στη νέα του ομάδα, αφού σύμφωνα με πληροφορίες ήδη έχει δεχτεί κρούσεις από αρκετά σωματεία.

Πάντως η περίπτωση του είναι ειδική, αφού είναι από τους ποδοσφαιριστές της ομάδας που έχουν αγαπηθεί από την εξέδρα και η εμπειρία και οι παραστάσεις που έχει προσέθεταν ιδιαίτερη ποιότητα στο ρόστερ της ομάδας.

Μανουδάκης

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του ΑΟ Σύρου Γιώργο Φώσκολο δεν τίθεται κανένα θέμα μαζικής φυγής από τον ΑΟ Σύρου, αφού ο αρχηγός Γιώργος Παπαδάκης και ο Κώστας Συριανός, μαζί με τον βασικό κορμό έχουν ήδη συμφωνήσει να συνεχίσουν στην ομάδα. Σύμφωνα πάντα με τον πρόεδρο εκτός της περίπτωσης του Τερόλη αυτή που είναι ιδιαίτερα δύσκολη είναι αυτή του Κυριάκου Μανουδάκη, με τον βραχύσωμο παίκτη και την διοίκηση να απέχουν πολύ από την συμφωνία. Πάντως δεν αποκλείεται όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος η συνεργασία ΑΟΣ – Μανουδάκη να αποτελέσει το σήριαλ του καλοκαιριού.

Μεταγραφές

Παρά τις αποχωρήσεις ο πρόεδρος Γιώργος Φώσκολος που χειρίζεται και είναι ο υπεύθυνος για τις μεταγραφές παρουσιάζεται σχεδόν σίγουρος για την μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας του, υποστηρίζοντας ότι βρίσκεται ένα βήμα πριν τη συμφωνία με τους παίκτες του Πάγου Κάρολο Ρούσσο και Βαλάντη Αναγνωστόπουλο, όπως και με τον Άγγελο Σταμούλη, ενώ υπάρχουν και ονόματα που θα ανακοινωθούν την τελευταία στιγμή.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares